Det er helt sant!
Nettspill kan faktisk gjøre deg litt smartere. Vel, iallefall mer fokusert. Det er nemlig sånn at dersom du unner deg en liten pause fra de tingene du jobber med og bruker den pausen til å liste ut smarte løsninger på morsomme nettspill vil du kunne takle oppgavene du jobbet med ennå litt bedre når du returnerer til dem.

Sjekk ut alle spillene her.

Det er bevist at nettspill hjelper deg til å senke skuldrene og fokusere bedre. Og når du da returnerer til leksene dine, eller hva det måtte være du jobber med, er sjansen veldig stor for at du faktisk blir mer effektive i det du jobbet med i utgangspunktet. Små innholdsrike pauser er dermed å foretrekke.

På Playray.no finner du massevis av morsomme nettspill, alt fra poker og kabal til minespill, biljard og minigolf. Siden er dermed også perfekt dersom du kjeder deg en dag. Her finner du hundrevis av spillglade mennesker online og over 40 spill å velge mellom. Det er ingen vits i å kjede seg.

Dersom du ennå ikke er helt kjent i spilljungelen hjelper vi deg litt videre nå; her kommer våre spillfavoritter:

Mark
Denne husker du kanskje? Mark er en gammel klassiker som det er vanskelig å gå lei av. Spis flest mulige pizzaer for å vokse deg lang, men du må ikke krasje i deg selv eller spillbrettets vegger. Her gjelder det å holde fokus, marken er kjapp og veldig sulten. Start spillet her.


Kabal

Kortspill er alltid populært og kabal er perfekt når du aller helst vil spille alene. På Playray kan du velge mellom to forskjellige varianter, den klassiske og pyramide hvor du skal fjerne kort eller par med samlet verdi på 13. Disse kabalene er det perfekte tidsfordrivet. Ikke fortvil dersom kabalen din ikke går opp, den er vanskelig. Men øvelse gjør mester,

start øvelsene her

.

Diamanter
Dette morsomme spillet er en klassiker. Det gjelder og ikke la seg vippe av pinnen; man må hele tiden holde oversikten over edelstenen og tiden går fort. Din jobb er å plassere så mange diamanter som mulig på rad, slik at de forsvinner og skaffer deg mange poeng. Første brettet er lett og andre brettet er lett - men ikke la deg lure! Prøv spillet her.


Klassikere

Du finner nå en helt ny kategori på Playray som heter «Klassikere». Der finner du gode og gamle brettspill som sjakk, Othello og fire på rad. For å spille de klassiske spillene trenger du en verdig motstander. Det bør ikke være noe problem med over 25 000 registrerte spillere og hundrevis online til enhver tid.

Sjekk ut alle klassikerne her.

Bobler
Det morsomme spillet Bobler har lenge vært det spillet som er aller mest spilt av Playrays brukere. Reglene er enkle og ved første øyekast kan det se ut som om man enkelt kan spille seg frem til en høy score. Men ikke la deg lure av de første brettene, spillet blir kjapt ganske mye vanskeligere og da gjelder det å holde hodet kaldt. Hvor god er du? Test deg selv her.

Du kan spille alle spillene uregistrert, men vi vil anbefale at du registrerer deg. Det er nemlig ikke bare nettspillene du bør sjekke ut. Når du registrerer deg får du din egen spillfigur som du skal style og designe akkurat slik du vil. I tillegg får du egen blogg, bildegalleri, gjestebok og spillstatistikker.

Og det er mer; du kan se din figur danse, hoppe, vinke og chatte med andre brukere i Playrays virtuelle verden Playforia. Sjekk ut de seks kule bydelene, innred din egen leilighet og bli med i konkurranser.

Som du skjønner er Playray et spillcommunity helt utenom det vanlige,
bli med i gjengen nå!

Playray er en tjeneste fra Mediehuset Nettavisen.