Gå til sidens hovedinnhold

Prøv disse favorittene

Er du en av de mange som har fått øynene opp for nettspill? Vi gir deg tips og informasjon om noen av våre favoritter.

(SIDE2) : Enten du er nybegynner eller viderekommende vil du garantert finne et spill som passer for deg på Playray.no.

Prøv spillene her.

Du velger selv vanskelighetsgrad, og kan velge mellom 40 forskjellige spill. Dersom du er ny i «spilljungelen» får du litt hjelp nå; her kommer våre spillanbefalinger for denne uken:

Texas Hold'em
Pokerspillet på alles lepper om dagen. To kort deles ut til alle, resten av kortene har bordet felles. Klarer du å overliste de andre spillerne og beholde pokerfjeset? Chips kjøper du enkelt med Playpenger, Playrays egen valuta, - forhåpentligvis tar det ikke lang til før du har vunnet tilbake innsatsen din. Prøv Texas Hold'em, Poker eller Blackjack her.

Biljard
Dette spillet er like morsomt online som det er på en pub eller klubb. Også her gjelder det å ha teft; skru ballen riktig og ta noen sjanser. Du kan enkelt utfordre venner eller nye Playray-bekjentskaper i et slag og chatte med dem under spillets gang. Dersom du ikke føler deg så sosial kan du spille alene - hvor mange slag trenger du for å få ned alle kulene? Spill biljard her.


Diamanter

Dette morsomme spillet er en klassiker. Det gjelder å ikke la seg vippe av pinnen; man må hele tiden holde oversikten og tiden går fort. Din jobb er å plassere så mange diamanter som mulig på rad, slik at de forsvinner og skaffer deg ekstra mange poeng. Første brettet er lett og andre brettet er lett - men ikke la deg lure!

Prøv spillet her.

Klassikere

Du finner nå en helt ny kategori på Playray som heter «Klassikere». Der finner du gode og gamle brettspill som sjakk, Othello og fire på rad. For å spille de klassiske spillene trenger du en verdig motstander. Det bør ikke være noe problem med over 25 000 registrerte spillere og hundrevis online til enhver tid.

Sjekk ut alle klassikerne her.

Bobler
Det morsomme spillet Bobler har lenge vært det spillet som er aller mest spilt av Playrays brukere. Reglene er enkle og ved første øyekast kan det se ut som om man enkelt kan spille seg frem til en høy score. Men ikke la deg lure av de første brettene, spillet blir kjapt ganske mye vanskeligere og da gjelder det å holde hodet kaldt. Hvor god er du? Test deg selv her.

Under hvert spill finner du detaljerte spillinstruksjoner og high score lister. Alle spillene finner du her, de er helt gratis - lykke til!

Playray er en tjeneste fra Nettavisen og Side2.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Kurs: Dette må du vite om bobler