(SIDE2): De er 13 år eldre, men har allikevel «the right stuff», skal vi tro bladet People, som har fått et eksklusivt intervju med 90-tallet største boyband. New Kids on The Block er tilbake.

Hva mener du om comebacket? Diskuter nederst i saken.

- Liker skrikingen
Det har lenge ryktes at guttebandet skulle komme sammen for en gjenforening, og fredag kveld står Danny, Donnie, Joey, Jordan og Jon på scenen hos det amerikanske programmet The Today Show.

De smeltet pikehjerter over hele verden, og innrømmer at de savner hylene og oppmerksomheten fra jentene på konsertene.

- Hvis fansen er så entusiastiske som de var den gangen, hvis de hyler, er glade og i det hele tatt gidder å stille opp på konserten så er vi veldig takknemlige, sier Donnie Wahlberg (38) til People.

- Skrik alt dere vil, vi elsker det, sier Jordan Knight (37).

Se hele intervjuet her!

Gjenforenes
De fem gjør comeback med blant annet låten «Tonight», men de skal også synge en sang som ikke ble gitt ut da fremdeles var en gruppe.

Det er tjue år siden bandet debuterte med albumet «Hangin' Tough» som ble en megahit. Suksessen var et faktum for verdens første boyband og solgte over 50 millioner plater før de la opp i 1994.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Film og musikk
Alle fem gjorde karriere etter oppløsningen av bandet, og tre av gutta valgte bort musikken til fordel for helt andre ting. Joey McIntyre (35) og Donnie gikk fra musikk til filmen, sistnevnte ble svært kritikerrost for sin rolle i filmen «Den sjette sansen».

Eldstemann i gruppa, Jonathan Knight (39), trakk seg tilbake fra musikkmiljøet og slo seg ned i Boston hvor han begynte som eiendomsmegler. Danny Wood (38) ble musikkprodusent, mens Jordan fortsatte produsent og låtskriver etter oppløsningen av bandet.

I kveld står de altså på scenen igjen. Men, burde de skifte navn til Old Kids On The Block? Vi er usikre.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!