(SIDE2): Den franske fotografen, Erica Simone, har startet et spesielt prosjekt. Ved å vandre gatelangs i New York, uten en eneste tråd på kroppen, ønsker hun å samle inn 10 000 dollar.

Med pengene har hun planer om å publisere en bok med bilder av seg selv naken, som viser hun vandrer gatelangs i storbyen.

I de foreløpige fotografiene kan vi blant annet se den franske kvinnen på T-banen, på et spiseri, på biblioteket, og ombord et fly.

Les også: Disse 9 bildene viser hvordan kvinner lider for skjønnheten

Samfunn uten klær

På hjemmesiden sin forklarer fotografen hvorfor hun har tatt bildene, og hva hun ønsker å oppnå med prosjektet.

- Vi lever i et samfunn hvor alle er mer opptatt av det siste salget på Barney's enn de hjemløse menneskene vi passerer på veien dit, skriver fotografen.

Deretter begynte hun å forestille seg et samfunn helt uten klær, og uten de merkelappene vi ofte bruker for å skille de sosiale klassene.

- Hva om vi bare hadde våre egne kropper for å vise frem våre personligheter? spør hun.

Og deretter ble fotoprosjektet skapt. Ved hjelp av et kamerastativ og sin egen kreativitet gikk hun ut på gatene i New York for å kjenne hvordan storbyen føltes mot den nakne kroppen.

Foreløpig skal hun ikke ha hatt noen problemer med politiet eller andre lovlige instanser for den offentlige nakenheten.


Se flere av fotografens nakenbilder nedenfor:

HTML EMBED
Ble du engasjert av denne saken? Lik oss på Facebook for å bli tipset om flere lignende saker!