«So nice, they named it twice.»

Følg oss på FACEBOOK

New York City er unge nordmenns favoritt, og det er ikke så rart når du tar en kikk på utelivstilbudet i den aldri sovende byen. I enkelte strøk er den hippere enn det aller meste, men byen har også rom for klassisk eleganse, nostalgi og romantikk.

Last ned gratis guide til NEW YORK

Broadway backstage i New York

Hva foregår bak scenen, i korridorene og i garderobene på legendariske Broadway? Med Inside Broadway Tours kan du få en snikkikk og høre spennende anekdoter og historier fra områdets 200 år gamle historie i underholdningens tjeneste. Dine guider er alle skuespillere og sangere fra Broadway.

Shopping for viderekommende i New York

Få muligheten til å kjøpe en kjole som kommer direkte fra fotostudioet til Vogue eller et designplagg det bare finnes ett av. Pilar i Shopping girlfriend NYC tar deg med inn i NY showrooms dit ikke engang newyorkerne slipper til uten hjelp. Prisen varierer etter hvor mange som er med, men du kan regne rundt 500 kroner for en 3-timers shoppetur.

New Yorks beste brunsj

Noe av det mest typiske du kan gjøre i New York er å ta en søndagsbrunsj. De aller fleste kafeer og barer har brunsjmenyer på søndager, men noen er selvsagt bedre enn andre. New York Magazine har kåret Café Gitane på hotellet The Jane til byens beste.

FOR DINE FØTTER - tips mot trette strobyføtter

Eksklusiv klubb i New York

PDT står for Please Don't Tell, og er en eksklusiv coctailbar – en av de hotteste i New York akkurat nå. Du må ringe og bestille plass og gå gjennom en gammel telefonboks for å komme inn.

Undergrunnskunst i New York

Mer enn 150 arbeider er utstilt på metrostasjoner rundt i New York. Blant de mest populære er arbeidene til Tom Otterness som står utstilt på stasjonen ved 14th Street og 8th Avenue. De søte runde bronsestatuene tar for seg mytene som virrer om undergrunnens verden – som krokodiller i kloakken og andre morsomme historier.
mta.info/mta/aft