Gå til sidens hovedinnhold

- Søsteren døde trolig av overdose

Aaron og Nick Carter i sorg etter å ha mistet Leslie.

(SIDE2): Artistbrødrene Nick (32) og Aaron (24) er knust etter at søsteren Leslie (25) døde tirsdag.

Dødsårsaken er ennå ikke avklart, men trolig er det snakk om en overdose reseptbelagte medikamenter.

Avhengig
25-åringen hadde nylig flyttet inn sammen med øvrig familie, for å få støtte i kampen mot avhengighet, blant annet av xanax.

- Familiemedlemmene trodde det ville være ok å la henne være alene en times tid, mens de gjorde ærend, men da de kom tilbake var hun bevisstløs, sier kilder nær familien til tmz.com.

Men foreløpig er ikke dødsårsaken bekreftet.

- Jeg kan ikke gi dere dødsårsaken ennå, for den foreligger ikke. Vi venter på blodprøvene, sa politisjef i Chautauqua County, Joseph Gerace, onsdag.

Leslie ble fraktet til sykehus, og døde der.

Tar pause
Samtidig sørger familien. Aaron har blant annet foreløpig trukket seg fra teaterstykket han er med i.

- Jeg er sammen med familien og bruker tid sammen for å håndtere dette. Vi ber om at familiens privatliv respekteres, og at vi ikke kommer med flere uttalelser for nå, sier han til usmagazine.com.

Nick på sin side skal snart på turné med Backstreet Boys, sammen med New Kids On The Block, og har dedisert turneen til søsteren.

25-åringen, som også er sanger som sine mer kjente brødre, har i tillegg til Nick og Aaron to andre søstre, Angel og Bobbie. Hun etterlater seg ektemannen Mike, som hun var gift med i tre år, og deres ti måneder gamle datter Alyssa Jane.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping

Kommentarer til denne saken