(SIDE2): Det er ikke sikkert det er mange som blir forundret over at megarike Nicky Hilton har noen Chanel vesker i samlingen sin, men måte på hvor glad hun er i veskene er det jo. Vi talte opp hele 15 forskjellige varianter fra det svindyre , og flere av herlighetene koster langt over 25 000 kr og noen koster helt opp i 70 000kr. Vi tipper bildene kun viser toppen av isberget på samlingen, og vi må innrømme at jenta har god smak.

Hilton søstrene har som de fleste vet svart belte i shopping, men det kan se ut som det franske motehuset Chanel er favorittmerket.

Nicky Hilton er den mest diskret av Hilton-søstrene og vi vil også påstå at hun er den mest fashionable av de to, og er den seneste tiden vist seg i riktig så trendige antrekk når hun spankulerer rundt i New York.

Chanel veskene er en investering og taper seg sjeldent i verdi, derfor er det enda godt å se at selv en milliardær arving gjenbruker de tidløse luksusveskene.

Se bildene a Hilton arvingens Chanelsamling:

Det er tydelig å se at Nicky har hatt en forkjærlighet for luksusmerket lenge, og en fryd for vårt øye å se at hun også er glad i gjenbruk, selv med utallige millioner på konto.

Her er noen bilder av hotell-arvingen back in the days: