HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=tr4hsSwK-mhlO0J8b59nsR3p5SSpML_7Rl-YbdWK1q1bPCLIKwQEOdR-sv3c4iGA6fPSwLwfXqWuWSZ3Dd_uzihzjYCTcPADWlJZnif9E5N8QAOtBQyuXxXm-0sMKrD7dCpb-JNf5eM&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

(SIDE2): Nicole Kidman (47) er firebarnsmor, og uttalte nylig at hun er klar for flere barn med ektemannen Keith Urban, som hun har to døtre sammen med. Hennes egen bestemor fikk barn som 49-åring, så skuespilleren har fremdeles ikke gitt opp håpet.

Filmsett hele livet

Kidman har født ett av de fire barna selv. Ett ble båret frem med surrogatmor, og to av dem har hun adoptert sammen med eksmannen Tom Cruise. De to eldste er ikke interessert i jobben hennes, og det er blitt sagt at Connor (19) og Isabella (21), som ble oppdratt i scientologiens lære, har lite kontakt med sin mor.

I fjor gikk imidlertid Connor Cruise og sa at han elsket sin mamma, og at de to hadde et godt forhold.

- De eldste er ikke noe interesserte i det jeg driver med. De har vært på filmsett hele livet. De minste syns det er gøy med filmer som Paddington fordi det er en barnefilm, sier skuespilleren.

Ta vare på fansen

For tiden spiller hun kvinne som ønsker å stoppe ut bjørnen Paddington i filmen med samme navn. Filmen hadde norsk premiere denne uken.

Samtidig sier Kidman at det er viktig å ta vare på fansen. Hun husker selv hvordan hennes største idoler, ABBA, bare gikk rett forbi da de kom til Sydney der hun vokste opp.

- Keith og jeg har alltid likt å gå ned og hilse på fans på den røde løper. Han er veldig beskyttende overfor familien sin. Det handler om å ta vare på hverandre og være snille mot hverandre og andre mennesker, sier hun.

Du kan se hele intervjuet i videoen over.