Gå til sidens hovedinnhold

Grått hår og stolt av det

Nicole Kidman dukket opp på den røde løperen, tydelig gråere i manken.

(SIDE2:) Om det er datteren Baby Rose, som har gitt Kidman sine grå hår vites ikke, men stjernen strever ikke særlig hardt for å skjule det.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Det var på Elle Magazines 15. hyllest til kvinner i Hollywood i Beverly Hills tidligere i uken, at den australske skjønnheten dukket opp med grå hårrøtter. Hun hadde på seg en nydelig grønn kjole, og viste ingen tegn til at det bare er tre måneder siden hun var høygravid.

Nylig mor
Skuespilleren er kjent for sitt viltre, rødblonde hår, som for anledningen var helt slett.

41-åringen fødte en datter for første gang tidligere i år og bor i Nashville sammen med ektemannen countrysangeren Keith Urban. Fra før har hun to adoptivbarn sammen med eksmannen Tom Cruise.

Mest sexy
Nybakte mødre som er litt oppi åra er hot stuff i Hollywood for tiden, der Halle Berry (42) nettopp ble kåret til verdens mest sexy kvinne av bladet Esquire.

Les mer: Hæ, sexy? Nå? Jeg?

Og Nicole Kidman har fortsatt utseendet i orden og skal være forsidepike i novembernummeret til Elle.

Det er ikke mange Hollywood-stjerner under pensjonsalderen som har våget å ha et avslappet forhold til grå hår, men Meryl har tidligere vist at det ikke er noe problem, og George Clooney ble gråhåret tidlig i 20-årene.

Travel
For tiden er Kidman opptatt med innspillingen av Baz Luhrmanns episke andre verdenskrigsdrama «Australia» der hun spiller mot landsmannen Hugh Jackman. I tillegg til morsrollen hjemme i Nashville, har hun to filmer på programmet neste år, nemlig musikalen «Nine» mot Kate Hudson, Penélope Cruz og Sophia Loren og «Need» mot bestevenninnen Naomi Watts.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

NÅ: 30 % rabatt på alle Kastel-modeller

Kommentarer til denne saken