(SIDE2): I et nytt intervju med det britiske utgaven herremagasinet GQ letter den 42 år gamle Hollywood-stjernen på sløret.

Ikke med Tom
Nicole Kidman innrømmer glatt at kjærlighetslivet har kommet i mange varianter i løpet av livet. Fra det kjedelig ordinære til helt sære seksuelle fetisjer.

- Livet mitt har handlet om å utforske forskjellige sider ved kjærligheten, sier hun ifølge Daily Mail.

Råttekteskap
Når en tenker seksuelle fetisjer og Kidman - så vandrer tankene til filmen «Eyes Wide Shut» der hun spilte mot sin eksmann Tom Cruise (46). Men om det er Tom som har fått henne til å teste ut den mer rå, seksuelle siden ved seg selv er heller usikkert. Nicole beskriver nemlig ekteskapet med Keith Urban som «rått» og «farlig».

- Jeg har utforsket besettelse. Jeg har opplevd tap og kjærlighet i form av å være sorgfull. Jeg har utforsket sære, seksuelle fetisjer, jeg har utforsket det rutinepregede ved ekteskapet og monogami, summerer Nicole Kidman.

Om ekteskapet med countrystjernen sier hun:

- Man må jobbe med det. Det er usedvanlig eventyrlig: usannsynlig rått, veldig farlig og man føler seg naken og eksponert.

- Ikke gift deg!
Den Oscar-vinnende stjernen innrømmer mer enn gjerne at ekteskapet med Tom Cruise var med å gjøre henne til stjerne. Men agentene hennes frarådet henne på det sterkeste mot å gifte seg med Tom og mente det ville ødelegge karrieren hennes.

Men da de to møttes under innspillingen av «Days Of Thunder», var det ingen vet tilbake. Nicole var forelsket.

- Jeg ble berømt da jeg var veldig ung. Jeg ble berømt fordi jeg var kona til en som var berømt, sier hun til GQ.

Tom og Nicole var gift i nesten ti år, og apporterte to barn sammen. I dag har Nicole og Keith datteren Sunday Rose (1) sammen og bor i USA.

Nicole er for tiden aktuell med den stjernespekkede filmmusikalen «Nine» - den første siden hun fikk datteren. Filmen er et stjernelag med Judi Dench, Penélope Cruz, Marion Cotillard, Sophia Loren og Kate Hudson på rollelisten.