(SIDE2): Nicole Kidman er i så fall ikke den første kjendisen som har gjort nettopp det.

Ryktene hevder at skuespilleren har latt seg avbilde naken i forbindelse med fotoseanse til en magasinforside. Dette melder News.com.au.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Om ryktene er sanne betyr det at stjernen går i fotsporene til blant andre Demi Moore, Britney Spears og Christina Aguilera, som alle har latt seg avbilde gravide og nakne.

Se gravid-bildene av Britney nederst i saken!

Demi Moore stilte opp naken i Vanity Fair, og bildet av henne sier å være et av verdens mest berømte bilder. Det var fotografen Annie Leibovitz som tok bildet av den høygravide Moore på 80-tallet, noe som på den tiden var kontroversielt.

Les mer: Verdens mest kontroversielle

Aguilera stilte opp for Marie Claire, og i et åpenhjertig intervju med magasinet avslørte hun at graviditeten ikke var planlagt.

Les også: Christinas nakne cover

Lykkelig
Det er ingen tvil om at Kidman er lykkelige med de omstendigheten hun er i, og prøver å vise frem magen så godt hun kan. Dette setter ytterligere liv i ryktene om at hun har stilt opp naken.

Kidman har holdt seg godt gjennom de første åtte månedene av graviditeten, og strålte da hun og ektemannen Keith Urban var i Las Vegas i forbindelse med «Country Music Awards».

Allerede i februar, da hun var tre måneder på vei, gjorde hun ingenting for å skjule graviditeten og lot venner og familie åpenlyst ta på den lille kulen hun da hadde fått.

Se også: Nicole viste magen

Stjernefotograf
Det sies at nakenbildene av Kidman ble tatt i et LA studio, og fotografen skal være Patrick Dermarchelier. Dermarchelier er en av verdens mest kjente fotografer, og er kjent for sine bilder av prinsesse Diana. Han har også gjort mange forsider for både Vogue og Vanity Fair.

Dermarchelier har tidligere jobbet med Kidman i forbindelse med et oppslag i Vanity Fair, og man kan bare spekulere i om det er dette magasinet Kidman vil stille opp for.

Kidman dumpet
Kidman har også fått føle hvor nådeløs kjendistilværelsen kan være om man er gravid.

Det gikk tidligere rykter om at den vordende moren ble dumpet av Chanel siden hun var gravid. Etterfølgeren er den yngre, og ikke gravide, Amélie fra Montmartre»-stjernen Audrey Tautou (29).

Les mer: Nicole dumpet av Chanel

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!