(SIDE2:) - Vil jeg at mine barn skal gifte seg når de bare er 22 år gamle? Nei. Men det med Tom og meg var en ekstraordinær ting. Tom lærte meg utrolig mye. Jeg gikk fra å være en jente til å bli en kvinne, sier Nicole Kidman i et novembernummeret av Elle.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

- Dypere kjærlighet
Nicole Kidman sier likevel at det hun har med sin nye ektemann, Keith Urban, er en mer voksen og dypere følelse.

- Jeg hadde ikke trodd at det skulle skje - at jeg skulle møte en jeg kunne ha en dypere kjærlighet med. Når jeg sier det, mener jeg ikke å snakke stygt om mitt og Toms ekteskap. Du beveger deg inn i en situasjon der du som menneske er i stand til å være en mer helhetlig person.

Glad på Toms vegne
Kidman sier hun er glad for at eksmannen synes å ha funnet lykken med Katie Holmes.

- Våre barn vokste opp omringet av kjærlighet. Nå er de omringet av en mer utviklet kjærlighet. Jeg håper at Tom har det med Katie. Jeg vet at han føler det slik med Katie, sier Kidman.

Cruise og Kidman adopterte Connor og Isabella sammen. I dag er de to tenåringer. Kidman sier at det å bli mor igjen til Sunday Rose i 40-årene er «en vakker, men bittersøt opplevelse».

- Det er en fantastisk følelse av kjærlighet, men også frykt og smerte for at noe skal skje henne. Og med Bella og Connor også, sier hun.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!