(SIDE2:) Nicole Kidman trakk seg nylig fra filminnspillingen av Woody Allens nye film.

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå

FIlmkollisjon
Kidman har oppgitt at årsaken var at innspillingen kolliderer med filmen «The Rabbit Hole» som skal spilles inn i sommer. Men amerikansk sladderpresse hevder at Kidman har trukket seg fordi hun er gravid igjen.

Nicole Kidman og ektemannen Keith Urban har en datter på litt over et år. Den 41 år gamle skuespilleren har også to adopterte barn med Tom Cruise.

Trukket seg før
Bilder av Kidman i stadig løsere tettsittende tekstiler har fått ryktene til å gå. En av grunnene er at Kidman også trakk seg fra «The Reader» i sin tid og overlot rollen til Kate Winslet var at hun var gravid. Den gangen skyldte hun den økende vekten på at hun måtte legge på seg for rollen.

Denne uken ble Kidman observert da hun og ektemannen var på vei hjem fra teaterstykket «God of Carnage» i New York. Hun bar en lang brun strikkejakke over en løstsittende rosa kjole og ser ut til å ha lagt på seg en god del fra sist hun trådte den røde løperen under countryprisene i USA.

Til Australia?
Samtidig er det klart at Nicole Kidman og ektemannen, som nå bor i Nashville, har kjøpt seg en stor luksusleilighet i Sydney, ikke langt fra der Kidmans egne foreldre og søster, Antonia, bor.

De har også skaffet seg et landsted utenfor Sydney, noe som har fått australsk presse til å skrive at Kidman ønsker å vende hjem til Australia.