(SIDE2:) Nicole Kidman dukket nylig opp sammen med ektemann Keith Urban på Country Music Awards i hjembyen Nashville iført en lang rosa kjole som viste en adskillig mer formfullendt stjerne enn tidligere.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Ris og ros
Ekteparet flørtet både med hverandre og fotografene. Den formsydde kjolen, av designeren L`Wren Scott, lot lite være igjen til fantasien.

Kjolen har høstet både ros og ris fra internasjonal presse. Og den alltid tilstedeværende avisen The Daily Mail mente at den ellers superslanke Kidman måtte ha fått hjelp av en spesiell bh for å få denne bysten.

Nå har skuespilleren selv avslørt hva som er hemmeligheten. Amming og trening. Og det har faktisk gjort at hun har lagt på seg på en kledelig måte.

Ikke minst sier hun har ammingen gjort at hun faktisk fikk «vanlige bryster».

- Jeg har ikke så store pupper, men det var fantastisk at de fikk «normal størrelse». For en som er vant til å ha en relativ androgyn kropp, føltes det helt herlig, sier Kidman til Ladies Home Journal.

- Ga meg en rolle
Nicole Kidman har en av hovedrollene i musikalen «Nine» som er på vei til kinoene til neste år. Hun sier hun tok rollen fordi hun fikk ta med seg datteren på settet.

- Jeg ville ikke fått den rollen nå, men siden jeg ammet var jeg perfekt, ler hun.

SE NICOLE KIDMAN I NINE HER

HTML EMBED
video_embed(12811,1);

SE BILDER AV KIDMAN DET SISTE ÅRET

2580