(SIDE2): Nicole Kidman (41) forteller i et intervju med Glamour Magazine at hennes høyprofilerte ekteskap til Tom Cruise (46) var tøft. Nicole følte seg alltid i skyggen av sin mann og synes aldri hun selv fortjente noen oppmerksomhet for sin egen innsats på det store lerretet.

- Jeg følte det var min jobb å ta på meg en pen kjole, smile og bli sett, men ikke hørt, sier hun.

- Jeg tenkte at jeg ikke fortjente å være her. Hvis vi var på Oscar-utdelingen følte jeg at jeg kun var der for å støtte ham, sier Nicole ifølge Daily Mail der intervjuet er gjengitt.

Hennes egne filmer synes hun ikke var bra nok til at hun fortjente oppmerksomhet for dem.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Ung
Nicole var bare 22 år da hun møtte superstjernen Tom Cruise. Det var under innspillingen av «Days of Thunder» at de to fant tonen og giftet seg kort tid etterpå. De adopterte barna Isabella som nå er 15 og Connor (13). Men etter ti års ekteskap var det over og ut for stjerneparet.

Stor suksess
Nesten umiddelbart etter skilsmissen gjorde Nicole det stort i filmbransjen, med den ene hiten etter den andre i Hollywood.

Med filmene «Moulin Rouge» og en Oscar for rollen som Virginia Woolf i «The Hours» gjorde sitt til at ryktene om at Tom hadde holdt igjen hennes karriere og kun fokusert på sin egen florerte i media.

Lykkelig
Men Nicole fant lykken igjen med sin ektemann Keith Urban (41) og de to fikk i år datteren Sunday Rose (fire mnd.).

- Jeg er veldig takknemlig for livet mitt nå.

- Vi har kjærlighet, viser kjærlighet og man finner den igjen. Å ha kjærlighet i livet igjen er en vakker ting, sier Nicole til magasinet.

Men Nicole har tidligere fortalt at det var Tom som gjorde henne til kvinne og at hun ble voksen i løpet av deres ekteskap.

Les også:- Tom gjorde meg til kvinne

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!