Gå til sidens hovedinnhold

Sjekk forvandlingen!

Både Christina Aguilera og Nicole Richie kjører ny stil i 2010.

(SIDE2): Venninnene feiret nyttårsaften sammen på en storstilt fest i Las Vegas.

Få siste nytt fra Side2. no: Klikk her!

De deltok på et arrangement på nattklubben Lavo på Palazzo Hotel og begge frontet de ny stil i anledning det nye året.

Klar for comeback
Christina Aguilera kunne stolt vise fram sin comebackklare kropp i en glitrende, sort minikjole. 29-åringen har foretatt mange stilskifter de siste ti årene, men har i det siste holdt seg til en klassisk, glamorøs look.

Etter at hun fødte sønnen Max for snart to år siden har hun også hatt fyldigere former, men det ser ut til at hun går nyslanket inn i det nye året. Sangerinnen har også klippet sine lange blonde lokker til en enkel, kort bob.

Aguilera selv påstår at hun hater å slanke seg.

– Jeg elsker mat altfor mye til å kunne slanke meg. Jeg kan ikke engang kutte ned på karbohydratene fordi det er for vanskelig, sa hun i fjor ifølge Daily Mail.

Vekttapet kan derimot skyldes at hun har ligget i hardtrening for filmen «Burlesque», der hun ikke overraskende spiller en burleskdanser.

Mørk og mer voksen
Nicole Richie på sin side, gikk for en mer tildekket stil. Hun ble mor for andre gang for kun tre måneder siden, og valgte en lekker gullkjole med svarte strømpebukser til.

Stilikonet hadde også farget håret for anledningen, og satser på en mørkere, mer voksen stil i året som kommer.

Richie var til stede sammen med kjæresten Joel Madden, men lot datteren Harlow og sønnen Sparrow være hjemme den store kvelden. Den tidligere partydronningen tok også en relativt tidlig kveld, og fløy tilbake til Los Angeles på privatfly tidlig 1. nyttårsdag.

Hun brukte også deler av kvelden på Twitre, og postet flere festbilder på vennenes profiler.

Kommentarer til denne saken