(SIDE2): Høsten 2007 fikk Nicole Scherzinger (30) beskjed om at hennes soloalbum var blitt puttet på is, til tross for at det for lengst var ferdig innspilt. Selv coveret var i boks.

Dette sure nederlaget har sannsynligvis surret lenge nok i bakhodet til Pussycat Dolls' frontfigur, ettersom resten av jentene fungerer mer som hennes kor og dansere, og når gruppen nå lanserer sin nye singel «Hush Hush» er det under navnet Pussycat Dolls featuring Nicole Scherzinger.

Norsk hjelp
Selv om Hawaii-piken gjør det meste i PCD, skriver hun ikke musikken selv.

«Hush Hush» er skrevet av Ina Wroldsen (24) fra Oslo, som naturligvis er henrykt over sangens prioritet.

- Det var i utgangspunktet stas at låten min kom med på Pussycat Dolls-albumet, for de satt på veldig mye materiale. At «Hush Hush» nå har blitt valgt ut som en singel, og til og med fått en remix som ser ut til å lansere Nicole Scherzingers solokarriere, er en solid bonus, forteller Norge-England-USA-pendlende Wroldsen til 730.no.

- Låten har allerede vært på førsteplass i Russland, og at den får enda mer oppmerksomhet syns jeg er ganske så fabelaktig.

730.no: HØR REMIXEN AV INAS NICOLE-SINGEL

Låner fra klassiker
I forbindelse med en ny versjon av platen «Doll Domination», har singelen fått en raskere versjon med navnet «Hush Hush; Hush Hush», som benytter deler av Gloria Gaynors klassiker «I Will Survive». Den kommende videoen får koreografi fra kattedukkenes mamma Robin Antin.

For å understreke at Scherzinger igjen vil forsøke å stå på sine egne stiletthæler, forlater Jessica Sutta, Ashley Roberts, Kimberly Wyatt og Melody Thornton scenen under konserter når «Hush Hush» fremføres.

Ryktene om at resten av PCD er misfornøyd med Nicoles nye tiltak ble delvis bekreftet i Phoenix, Arizona på fredag, da sistnevnte ropte følgende syrlige kommentar fra scenen til sin hjemby:

- Takk for at dere støtter meg selv om jeg ikke er «featured», hvis dere skjønner hva jeg mener.

730.no: SE VIDEO AV EPISODEN

Flere pusekatter går solo
Den meksikansk-afrikansk-amerikanske Phoenix-piken Melody Thornton (24) er den som synger mest etter Nicole (blant annet på tre spor på det seneste albumet).

Hun begynte også innspillingen av sin soloplate i 2007 og venter fortsatt på grønt lys.

Gruppenavnet Pussycat Dolls featuring Nicole Scherzinger ble først introdusert i forbindelse med «Slumdog Millionaire».

730.no: SE NICOLE TOLKE INDISKE FREIDA PINTO