(SIDE2): Designer Kristian Aadnevik flere kjente stjerner på sin kundeliste, og «X Factor»-dommer Nicole Scherzinger er den siste i rekken.

Strålte i gull
I helgen brukte hun den gullfargede kjolen ved to anledninger, først under «X Factor», og på en fest arrangert av Cheryl Cole.

Cole har lenge vært en fan av Aadneviks design, og nå har også Nicole lagt sin elsk på designerens kjoler.

Ifølge Daily Mail stjal Nicole rampelyset fra de andre jentene iført sin gullfargede kjole, også Cheryl Cole.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Kjolene til Aadnevik er ofte sexy og flatterende for kvinnekroppen, og denne kjolen var akkurat det: den stramme kjoler med hjerteformet utringning fremhevet den tidligere «Pussycat Dolls»-sangerens former.

Til kjolen valgte stjernen å bruke et par sorte pumps og gullfarget ørepynt. Leppene var farget i mørk burgunder, og resten av sminken og frisyren ble holdt relativt enkelt.

Suksessfull nordmann
Aadnevik, som er utdannet skredder, fullførte sine studier ved Londons Royal College of Art. Han bor for tiden i London, og gjør stor suksess i utlandet.

Den norske motedesigneren, som lanserte sitt eget merke i 2004, har samarbeidet med flere kjente designere, deriblant Alexander McQueen og Roberto Cavalli, og har kledt opp kjendiser som blant annet Beyonce, Britney Spears, Pixie Lott, Selena Gomez, Rihanna, Madonna og Cheryl Cole.

Nylig viste han sin siste kolleksjon under London Fashion Week. Kolleksjonen er inspirert av livet til en møll. Naglebesatte lærdetaljer ble brukt til representere møllens kokong, og senere ble det vist krystallbesatte chiffonkjoler i toner av nude, hvitt, grå og beige. Se hele kolleksjonen her.

Aadneviks kjoler er ofte gjenkjennbare ved at de er sexy, og feminine, men med en liten, edgy tvist. Designeren er bruker ofte kontraster i sine kolleskjoner, for eksempel lær mikset med fine stoffer som chiffon.