Selv om solokarrieren har fått en slapp start, er Nicole Scherzinger tydeligvis ikke slapp når det kommer til å holde seg i form.

Den veldreide Pussycat Dolls-frontfiguren pryder forsiden av denne månedens Men's Fitness, og røper hvordan hva hun gjør for å holde sexy-koken.

Trener mye
Nicole forteller at hun i det siste har lagt på seg, og gått opp til «hele» 57 kilo, men at mesteparten er muskler. Den eksotiske 29-åringen, som kun er 152 cm på sokkelesten (og som derfor oftest rocker heels), trener med vekter mellom en og to timer fem ganger i uken, i tillegg til å jogge mye. Når hun er ute og reiser på turné, løper hun en time før hun skal gjøre konsert.

Til bladet sier den sporty piken at hun får konserttrening med å ofte synge på joggeturene. Det skjer dog aldri at hun trener sammen med de andre puskekattdukkene.

Solosatsingen har som nevnt foreløpig blitt møtt med en kald skulder. Albumet «Her Name Is Nicole» skulle først ut i oktober i fjor, men den første singelen, «Whatever U Like», fikk en dårlig mottakelse.

Flopp?
Filipinsk-russisk-hawaiiske Nicole Elikolani Prescovia gikk derfor fort over på kjærlighetsballaden «Baby Love», akkompagnert av en strandvideo hvor skjønnheten kaster toppen - sammen med produsent will.i.am. (Som beholder skjorta.)

SE NICOLE SCHERZINGERS TO VÅTE SOLOVIDEOER

Dessverre falt dette heller ikke i smak hos nok Pussycat Dolls-fans, og albumet, som hadde 5. november som den nye utgivelsesdatoen, har nå blitt utsatt på ubestemt tid.

Ifølge Stress.no sier Nicole at det ikke gjør noe at prosjektet har blitt utsatt, og at grunnene ikke er viktige. Hun mener at hun nå har fått mer tid til å lage et bedre album, og at hun heller vil ha en forsinket plate enn en skive ute som hun ikke er helt fornøyd med.

LES RESTEN AV NICOLE-SAKEN

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!