Gå til sidens hovedinnhold

- Nigella har tatt av seg gifteringen

Britiske aviser med skilsmissespekulasjoner etter sjokkbildene.

(SIDE2): Det var tidligere denne uken at sjokkbildene av kjendiskokken Nigella Lawson (53) og ektemannen Charles Saatchi (70) gikk verden rundt. Både britisk og internasjonal presse omtalte hendelsen, og publiserte fotografier av det som så ut som en vettskremt Lawson med sin ektemanns hånd over strupen.

Det var under et besøk på en av parets favorittrestauranter i London at hendelsen fant sted, og Lawson skal ha forlatt stedet oppløst i tårer.

- Det var ikke et kvelertak
I ettertid skal imidlertid paret ha blitt observert hånd i hånd, men politiet ga Saatchi en advarsel som han senere aksepterte da han ønsket at hendelsen, som han omtalte som en vennskapelig kamp, ikke skulle henge ved paret i månedsvis.

- Det var ikke et kvelertak, det var en vennskapelig krangel. Bildene er forferdelige, men de gir et mye mer drastisk bilde og voldelig inntrykk av hendelsen enn det som egentlig skjedde. Nigella gråt fordi vi kranglet, ikke fordi hun var blitt skadet, sa han til London Evening Standard, tidligere denne uken.

Kort tid etter skal imidlertid Lawson ha flyttet ut av parets felles bolig, og skal den siste tiden ha oppholdt seg i en leilighet i Mayfair i London.

Vekker oppsikt
Siden da har hun holdt seg i skjul, men torsdag skal kjendiskokken, ifølge Daily Mail, ha blitt observert - og det uten giftering. Dette vekker oppsikt i britiske aviser.

Mrs. Lawson skal nemlig være av den oppfatning at gifteringer er viktige, og det at Lawson, da hennes tidligere ektemann John Diamond døde, ikke tok av seg ringen før flere måneder etter hans bortgang, skal være bevis på dett.

Det spekuleres nå i om det går mot en separasjon for Lawson og Saatchi, men av partene har så lang uttalt seg offentlig om ryktene.

Lawson og Saatchi har vært gift i ti år. De har ingen felles barn, men Lawson har to barn fra sitt første ekteskap.

Reklame

Quiz: Hva heter Mummitrollet på originalspråket?

Kommentarer til denne saken