Gå til sidens hovedinnhold

Nissan klar med 350Z

Nissans nyeste modell har to seter og en 3,5-liters motor, og i oktober kommer den til Europa.

Bilen vil foreløpig leveres i to modeller. Grunnmodellen vil hete 350Z. 350Z er en liten sportsbil med to seter og en frontmontert 3,5-liters V6-motor som drar bilen fra 0 til 100 på 6,2 sekunder. Bilen vil i England koste omkring £24,000.

Europa-versjon
Nissan 350Z er designet for å tilfredsstille bilentusiaster over hele verden. Det har nå blitt laget en egen modell av 350Z tilpasset det europeiske markedet. For eksempel er radiatoren og bensintanken forstørret, slik at gjennomsnittshastigheten kan være høyere, samt kjøretiden lenger.

Kraftige, racingkonstruerte Brembo-bremser er standard på alle 350Z-bilene som leveres til det europeiske markedet. Det samme er xenon frontlys med vaskefunksjon. 350Z leveres også med 18 tommers aluminiumsfelger, bakspoiler og utstyr som reduserer lufttrykket i front.

Komfortabel
Nissan regner selvfølgelig med at eierne vil tilbringe en god del tid i 350Zs lave sitteposisjon, og har derfor montert rikelig med komfortutstyr som elektronisk klimakontroll, innebygd hands-free og så videre. På det europeiske markedet vil også alarm bli levert.

Den andre, og kanskje mest spennende modellen som kommer, er GT-utgaven. Eksteriørmessig vil denne være helt lik standardutgaven, men interiøret blir spritet opp noe med elektrisk oppvarmede og justerbare sportsskinnseter. Modellen vil også bli utstyrt med Cruisekontroll og et BOSE stereoanlegg.

Se store bilder her

Reklame

Derfor er den norske ladekabelen så genial