DUBLIN (SIDE3): Det var få som hadde levnet artisten Alexandra Joner store sjanser for å komme seg videre i norgesmesterskapets «Main Event», som begynte onsdag.

Men Joner har imponert mange og klarte å komme seg videre til dag to med 29 000 chips.

Til Side3 forteller Joner at hun er imponert over egen innsats.

- Det går veldig bra og jeg storkoser meg ved pokerbordet, smiler den ferske pokerspilleren.

Hva har taktikken din vært så langt i turneringen?

- Taktikken har egentlig bare vært å smile og blunke masse til gutta. Hehe. Nei, taktikken er bare å kose meg og ha det gøy, forteller Joner til Side3.

Stjerne er ute

Store navn som Johnny Lodden, Sigurd Eskeland og Thor Hansen er alle ute av hovedturneringen, og sistnevnte satt også på bord med Joner i går. Den rykende ferske pokerspilleren begynte med kortspiller først for to uker siden, og avslører at hun plukket opp et par triks fra Hansen.

- Den levende legenden Thor Hansen var bare helt fantastisk og ga meg masse tips. Jeg følte at jeg lærte masse og ble bedre og bedre utover kvelden.

Hva var rådene fra Hansen?

- Hehe. Det kan jeg jo ikke fortelle. Da avslører jeg jo meg selv, blunker Joner.

All in

Fredag havnet Joner på bord med en annen heit pokerspiller, nemlig tidligere nakenmodell og Vi Menn-pike, Margrethe Isabell Løvbrekke.

Der Joner satset, gikk «all in» og kom seg ut med dobbelt chips-rack på 60 000, gikk det ikke like bra for Løvbrekke.

I en annen hånd måtte hun se seg slått av tre åttere, da siste åtter kom på river. Selv satt hun med dobbel dame og var selvfølgelig skuffet over å ryke ut.

- Det er så sykt irriterende, smalt det fra en skuffet Løvbrekke.

Sjefen er imponert

Flere av de store i det norske pokermiljøet har latt seg imponerer over Joner og NM-general, Frode Fagerli, synes det er gøy at artisten har kommet seg videre.

- Det er imponerende at hun har kommet så langt. Det hadde jeg ikke trodd, men det er en veldig fin struktur på turneringen i forhold til timer ved bordet, så man kan gjøre noen småfeil og fortsatt klare seg. Men det er kun spilt 11 av cirka 48 timer som det kreves før vi kan kåre en norgesmester, så det er lenge igjen, slår Fagerli fast, som selv har bare 9100 chips og ligger på en foreløpig siste plass.

Pokerstjernen Johnny Lodden synes også det er kult at artisten har klart seg gjennom dag en.

- Hun må nok mikse opp spillet sitt litt for å komme seg videre, men holder hun det «tight», så kan hun nå lenger. Men jeg tror ikke hun blir vår nye norgesmester, forteller Lodden til Side3. Selv er slått ut.

Alexandra Joner på sin side, er mindre beskjeden etter den gode starten og legger ikke skjul på ambisjonene ovenfor Side3.

- Nei, nå går jeg selvfølgelig for finalebordet, sier hun lattermildt.

Alexandra Joner er dessverre ute av turneringen etter hun røk med hånden konge-dame mot ess-konge. Hun endte til slutt på en 336. plass.