Gå til sidens hovedinnhold

Noe å ta med seg på festival?

Nå kan du «kle på deg» soveposen din.

(SIDE2): «Trenger du en kåpe? En jakke? Eller en sovepose?».

Tre ulike varianter
Slik prøver det japanske merket å markedsføre produktet som kan beskrives som en original kombinasjon av sovepose og utendørsjakke.

Det er det japanske merket «Doppelganger Sport» som står bak produktet og de mener selv dette er den geniale løsningen for en aktiv person som ferdes mye utendørs.

«The Doppelganger Outdoor Wearable Sleeping Bag» omtales som både et brukervennlig og praktisk produkt som også ser kult ut. Det er i alle fall det produsenten selv skriver om den originale soveposeplagget.

Produktet kommer i to ulike fargevarianter og det er laget slik at du kan bruke den som en jakke og deretter rulle den ut som en kåpe. Når du ønsker å sove er det bare å løsne på de siste stroppene for at kåpa skal forvandles til en sovepose.

Ermene er dessuten laget slik at de kan brettes ned og lukkes helt når du ønsker å holde deg varm om natten.

På morgenen er det bare å ta av den nederste delen og vips - du er allerede påkledd og klar for en dag ute i naturen.

Kommer fra Japan
Ifølge Daily Mail er det mulig å bestille produktet på nettsiden til Japan Trend Shop og en soveposejakke koster cirka tusen kroner.

«Denne må jo være genial å ha med seg på festival eller på bilferie», skriver den britiske avisen.

Men før du eventuelt bestiller en av disse smarte soveposejakkene er det greit å vite at den finnes i kun en størrelse og at instruksjonene er skrevet på japansk.

Reklame

NÅ: Tilbud på alle produkter fra Dewalt

Kommentarer til denne saken