[Mobilen.no]: De fleste nye mobiler lanseres enten på høsten eller våren, og det betyr at januar er en nokså rolig måned i så henseende.

Noen mobilprodusenter benytter imidlertid de rolige månedene til å gi ut spennende modeller som kanskje ville druknet i konkurranse med toppmodellene ellers.

Forsinkelser hos Nokia
Nokia C3-01 skulle kommet i butikk i desember, men den samme telefonen står på lista over nykommere i januar som produsenten har sendt oss.

Dette er en funksjonsrik mobil som minner om tidligere folkefavoritter som Nokia 6300 og Nokia 6700.

Les mer om Nokia C3-01

Sjekk hvor mye den koster

Businessmobilen Nokia E7, som ligner flaggskipet Nokia N8, skulle etter planen komme i butikk i januar. Nå sier Nokia at denne først kan forventes i uke 8, altså i midten av februar.

Nokia C1-01
Foruten nevnte C3-01 får du nå anledning til å kjøpe basismobilen Nokia C1-01. Denne er kompatibel med Nokia Bicycle Charger, noe som innebærer at du kan lade mobilen når du er ute og sykler.

C1-01 er blant de mest funksjonsrike mobilene på markedet som koster under 500 kroner uten abonnement.

Les mer: Snasen billigmobil fra Nokia

Finn beste pris på Nokia C1-01

Første WP7-mobil fra Samsung
Samsungs første mobil med operativsystemet Windows Phone 7 skal ifølge produsenten nå norske butikkhyller i løpet av januar. Den har fått navnet Samsung GT-i8700 Omnia 7.

Super AMOLED-skjermen er på 4 tommer med en oppløsning på 480 x 800 piksler. Omnia 7 byr blant annet på en 1 GHz-prosessor, et 5-megapikslers mobilkamera, Wi-Fi og GPS.

Se video av Samsung Omnia 7

Her kjøper du den nye WP7-telefonen billigst

Produsenten melder også at flaggskipet Samsung Galaxy S nå blir å finne med hvitt bakdeksel og Android 2.2 ferdig installert.

Les også: Windows Phone 7 er sluppet

Tynt i rekkene
HTC, Sony Ericsson, LG, og RIM (BlackBerry) har ingen nye mobiler som er klare for norske butikkhyller i januar.

Disse modellene har kommet det siste halvåret:

Dette er desember-mobilene

Disse mobilene kommer i november

Se de nye oktober-mobilene

Her er september-mobilene

Se de nye august-mobilene