Ettersom Anders Jacobsen ble nødt til å trekke seg fra «Skal vi danse», bestemte TV2 seg for at ingen skulle ryke ut av i lørdagens sending.

I stedet fikk danseparet med færrest stemmer med seg fire minuspoeng til neste program, noe som gjør det vanskeligere å holde seg i konkurransen.

Etter en danseduell med Lars Bohinen og Alexandra Kakurina var det Noman Mubashir og Nadya Khamitskaya som endte opp med fire minuspoeng. Uten at paret ble altfor lei seg over det.

- Det triste i dag er at Anders og Elena ikke får danse mer, ikke at vi fikk fire minuspoeng, sier Nadya Khamitskaya til Side2.

- Klar ulempe
Hun får støtte av sin partner Noman, som ikke ville si så mye om han syns TV2s beslutning er riktig.

- Men hvis det hadde vært en vanlig kveld ville vi vært ute, sier Mubashir.

Programleder Kathrine Moholt mener avgjørelsen var helt riktig.

- Det var helt topp. Det er sånn det må være, sier Moholt til Side2.

- Men det er en stor ulempe. Jo større poengsum du får, jo mindre er sjansen for at du havner i danseduell. Man må prestere virkelig bra for å kompensere for minuspoengene, legger programlederen til.

Vil savne Anders
Noman Mubashir og Nadya Khamitskaya forteller at de vil jobbe hardt for å unngå å havne i en ny danseduell. Paret innrømmer også at det har vært en rar kveld på grunn av Anders Jacobsens fravær.

- Det har vært litt trist og merkelig. Jeg og Anders pleide å danse de samme dansene, så vi snakket en del sammen bak scenen. Det er trist at de ikke er her lenger nå, sier Mubashir til Side2.

Også Kathrine Moholt vil savne den tidligere skihopperen.

- Det var veldig trist at vi mistet Anders. Han var så flink. Det er et stort tap for «Skal vi danse» at han trekker seg, uttaler Moholt.

4605