Gå til sidens hovedinnhold

- Sa nei til å vise kropp

Gøyale opptak for Paradise-Noor og hennes truseløse venninne. Se videoen her.

- Det er veldig hyggelig at Jesse Jones tenkte på meg da han skulle spille inn en ny video. At han så på meg som en som kunne passe inn tar jeg absolutt som et kompliment.

Da Tommy Tees nye artist ville ha lekre levende bilder, falt valget på «Paradise Hotel»-jenta Noor Kamil, som altså er godt fornøyd med innspillingen med Madcon som co-regissør, skriver 730.no.

- Jesse Jones er superdyktig og det var en ære å få jobbe med han og Tshawe, sier 24-åringen, som er med i en festscene.

Selv kom hun nylig med videoen til sin debutsingel «Indestructible», som er snart sett 100.000 ganger på YouTube, til tross for at hun bevisst ikke ville at snutten skulle bli for sexy.

Se videoen: - Trenger ikke alltid briefe med puppene!

Derfor sa hun nei
- Det er litt hud i Jesses video, men jeg er ikke med i scenen med pupper og rumpe. Jeg takket nei rett og slett fordi det hadde blitt feil at jeg plutselig skulle vise kropp når jeg ikke gjorde det i min video, selv om jeg har troen på at det ikke vil se «tacky» ut i det hele tatt.

Lettbeinte journalister fra den såkalte kulørte presse fikk nylig nyss om at hun slet med ryggsmerter grunnet sin barm.

- Til sammen har jeg 720 gram i puppene, og jeg synes absolutt ikke at jeg har for store bryster for resten av kroppen, men min lege mener at det må være min rygg som ikke tåler disse protesene siden jeg har så vondt, sukker modellen.

- Han anbefaler meg å trene ryggen eller fjerne de. Rart, skulle trodd vi damer tålte mye mer enn som så.

Jobber med nytt
De som venter spent på ny musikk fra Noor får her gode nyheter:

- Snart kommer jeg selvfølgelig med ny singel og video. Jeg har akkurat spilt inn låt nummer to med Cracklab Studio i Oslo. Den tredje blir produsert av Casper Stang, og den fjerde blir med Niklas Vindel fra årets «Paradise Hotel». Når jeg gjør en ny video blir det nok med en del hud, haha.

Impulsivt...
I Jesse Jones-snutten har Noor med sine venninner Christina Børresen og Carina Mari Grimseth.

Sistnevnte stiller uten underbukse, og hun forteller 730.no at det var en impulsiv handling.

- Scenen ble tatt på sparket. Jeg går ofte truseløs og hadde ikke Noor og delt samme interesse med det å gå truseløs kunne jeg ha lånt av henne, men så klart gikk hun også uten truse under innspillingen, fleiper Carina.

- Vi sto der å glodde på hverandre og sa i kor: «Å nei, jeg har ikke på meg truse i dag.» Dette er den nakne sannheten om Noor og Carina. Vi laget til og med et lite rim; «Du trenger ikke å være en tøs, selv om du er truseløs / det er forskjell på smakfull og bakfull.»

Se videopremieren her!

- Det var mye humor og latter rundt scenen, noe som gjorde at jeg ville vært like avslappet om jeg satt der i bobledress. Dessuten fikk jeg skryt og veiledning av Noor og Tshawe bak kameraet, og det hjelper ufattelig mye å få det av erfarne bransjefolk som dem.

Madcon-halvdelen har regissert videoen med Kristian Berg fra Synopsis, som også har gjort Samsayas nyeste snutt.

Singelen «Kommer aldri inn» er fra debutalbumet «12 blokker og 1 vei», som kommer ut til høsten.

Reklame

Derfor er den norske ladekabelen så genial

Kommentarer til denne saken