Gå til sidens hovedinnhold

Nor PR dobler i Stavanger

Henter ny rådgiver fra Rogaland Teater.

Ingrid Milde, i dag presse- og informasjonsansvarlig ved Rogaland Teater, er ansatt som kommunikasjonsrådgiver i Nor PRs avdeling i Stavanger. Hun blir Nor PRs andre ansatte i Stavanger og byrået melder nå at de vil utvide staben i oljebyen ytterligere. Kontoret samlokaliseres med Oktan Apropos, som i likhet med Nor PR, har Media Bergen som hovedaksjonær.

Ingrid Milde har mer enn 20 års erfaring som arrangør og informasjonsarbeid i kultursektoren i Stavanger. Hun er utdannet journalist og har de siste syv årene vært presse- og informasjonsansvarlig ved Rogaland Teater.

– For min del har det vært en hovedoppgave å skape oppmerksomhet om kulturorganisasjonenes og de forskjellige prosjektenes mål og mening, samt opprettholde et positivt omdømme for organisasjonene på sikt. Nå ønsker jeg å kombinere min kompetanse som journalist og bakgrunn fra kulturlivet med det store nettverket jeg har opparbeidet gjennom årene i næringslivet, organisasjonslivet, offentlig forvaltning og mediene, sier Ingrid Milde i en pressemelding.

I Stavanger vil Nor PR tilby rådgivningstjenester på bred basis.

– Rogaland er en region preget av et sterkt og vitalt næringsliv, men med få aktører i vår bransje. Det gjør det spesielt interessant å satse i Stavanger. Med dyktige kommunikasjonsrådgivere og godt samarbeid med Oktan Apropos har vi alle muligheter for å lykkes, sier gründer og styreleder Hans Wilhelm Gullestad i Nor PR.

Reklame

United-legenden håper Solskjær henter Haaland til Old Trafford

Kommentarer til denne saken