Gå til sidens hovedinnhold

Nordisk slankekrig på TVNorge

TVNorge planlegger en nordisk versjon av «The Biggest Looser», der det gjelder å unngå fristelser og slanke seg raskest. - Slemt og usunt, sier kostholdsekspert.

(SIDE2): Etter en nedverdigende innveiing gjennomgår deltakerne et knallhardt treningsprogram og en beintøff diett. Underveis utsettes de for konstante fristelser, og de som ikke klarer å motstå alle godsakene - og går ned færrest kilo - blir sendt hjem.

Den som svetter av seg flest kilo i løpet av oppholdet på slankefarmen vinner 250.000 dollar.

Stor hit i USA
The Biggest Looser har vært tv-kanalen NBCs store hit i år. Kanalen har allerede bestemt seg for å produsere en ny runde selv om serien er blitt kraftig kritisert av kostholdseksperter i USA.

Kritikken stopper heller ikke planene om en skandinavisk versjon av det ekstreme slankeprogrammet. TVNorge bekrefter at de har hatt en diskusjon gående siden i fjor, men hevder at det ikke er tatt en endelig avgjørelse.

Absolutt underholdning vet imidlertid at et produksjonsselskap allerede er i gang med arbeidet med det som skal være en samproduksjon mellom TVNorge og deres søsterkanaler i Sverige og Danmark.

Mye kritikk
Men kritikken lar ikke vente på seg her i landet heller. Kostholdsekspert Jeanette Roede kaller konseptet slemt:

- Ja, det er det. Det er veldig usunt å drive ekstremslanking. Ettervirkningene kan gi fysiske og psykiske skader, sier Roede til Absolutt underholdning.

Hun sier at hun hadde større sans for slankekonseptet «Tjukkholmen», ettersom deltakerne der konkurrerte mot seg selv fremfor de andre deltakerne.

Reklame

Her får du munnbind levert helt hjem