Gå til sidens hovedinnhold

Nordmann bak ny stjernevideo

Reinert K. Olsen er på rekordtid blitt et av de hotteste musikknavnene i USA. Torsdag rigger han til kamera i New York for en ny, ung stjerne.

(SIDE2): R'nb-superstjernen Mario skal nå jobbe sammen med Ray Kay - alias Reinert Olsen - fra Haugesund.

- Det blir en sykt fet video til den beste låten på Marios album. Dette er en storsatsning fra plateselskapet og blir den neste store internasjonale videoen. Jeg gleder meg som en liten unge på vei til Disneyland, sier den norske musikkvideoregissøren fornøyd til side2.

Historisk start
Det blir regnet som en historisk start på karrieren det Olsen har fått til så langt i USA. Sjelden får en ukjent regissør komme utenfra og jobbe med så store stjerner så raskt.

Fra å være en fan av musikkvideoer og de stor regissørene for få år siden, jobber Reinert nå med stjerner som Destiny’s Child, Lil Kim, Cee-Lo, Christina Milian, Joe Budden, Nivea, Lil Jon, Youngbloodz og Shifty.

- He`s not form my way, not from your way. He`s from Norway, sa Trick Daddy fornøyd om Reinert.

Flyttet til West Hollywood
Og om solen ikke kunne smile mer til unggutten fra Haugesund.

- Jeg har faktisk enda flere gode nyheter. Nå er California og Los Angeles mitt nye hjem. Rettere sagt West Hollywood. Nå bor jeg en gate unna Chateau Marmont og Sunset Blvd - herlig! Hver morgen jeg våkner opp og ser palmetrær utenfor vinduet tror jeg at jeg fremdeles drømmer, forteller han videre.

Nå er han trygg på at det amerikanske markedet vil fortsette å sette pris på den personlige signaturen han har utviklet på videoene sine.

Reklame

Kurs: Dette må du vite om bobler

Kommentarer til denne saken