Gå til sidens hovedinnhold

Nordmann på podiet i Taiwan

Frøy-Bianchi leder dessuten lagkonkurransen.

De norske lagene har enten syklet i Kroatia eller i det pågående Tour de Normandie den siste tiden, men oslobaserte Frøy-Bianchi har lagt sesongstarten til Asia.

I en pressemelding forteller laget at Oddbjørn Klomsten Andersen syklet inn til tredjeplass under dag to av Tour de Taiwan natt til tirsdag.

Etappen ble avsluttet med en åtte kilometer lang stigning, hvor Morten Sandvik gjorde en oppofrende innsats som hjelperytter.

- Jeg er stolt over rytterne i dag. Det var en hard etappe. Morten Sandvik ofret seg for de andre, og fikk de i gode posisjoner før avslutningen. At vi fikk to ryttere blant de ti beste i et slikt ritt, er helt rått, sier sportsdirektør Carl Erik Pedersen til lagets hjemmeside.

Sigurd Nesset ble nummer ti, Sandvik 22 og Halvor Tandrevold nummer 32. Eivind Eikeli havnet dessverre uten for tidsbegresningen på etappen, og er ute av rittet.

Tour de Taiwan er et UCI-ritt i kategori 2.1 over seks etapper. Blant lagene som deltar finner man MTN-Qhubeka, La Pomme Marseille, Champion System, United Healthcare, samt landslag fra Thailand og Kina.

Reklame

Best i test: Maskinene som gjør frityrmaten sunn

Kommentarer til denne saken