Gå til sidens hovedinnhold

– Det skal ikke bli et monument, men et brukssted

Planleggingen av klubbhuset på Kringsjå har tatt mye tid. Men mot slutten av februar kan alle spente Lyn-medlemmer endelig åpne dørene.

KRINGSJÅ: – Det har tatt lang tid med utvikling og planlegging av et eget klubbhus for Lyn. Det har vært mye frem og tilbake og lange diskusjoner. Men nå er vi i rute, sier styreleder i SFK Lyn, Egil Hatling.

I mars 2010 fikk idrettsklubben endelig positivt svar da reguleringsplanen for klubbhuset ble vedtatt i bystyret. Vinteren 2012 begynte byggingen.

Gleder seg stort

Den 1. januar i år, overtok Sjur Skridshol rollen som daglig leder for klubben. Han har stor tro på klubbhuset, og gleder seg til å bli en del av Lyns idrettsmiljø.

– I en så stor klubb som Lyn er, med både ski og fotball, er det viktig å ha et eget klubbhus. Det blir et fellessted for begge idrettene, noe som er viktig med tanke på at vi er én klubb, sier Skridshol.

Frem til nå har klubben arrangert møter og sosiale sammenkomster i leide lokaler eller private hjem.

– Det er mye hyggeligere å møtes på et sted som er bare vårt. Huset vil bidra til å styrke ledelsen, og gjøre varemerket Lyn mer tydelig, sier Skridshol.

LES OGSÅ: Grønt lys for Lyn-klubbhuset

Kulturhus for unge

Skridshol har sittet i flere idrettsstyrer i sin tid, og nå er han klar for å ta fatt på det viktige arbeidet Lyn-klubben gjør for unge i bydelen.

– Jeg forventer at huset blir mye brukt, og at alle skal føle seg hjemme. Det er et kulturhus for de unge, og det blir spennende å se hvor funksjonelt det blir.

Skridshol gleder seg til å samle ski,- og fotballklubben under ett tak.

– Det skal ikke bli et monument, men et brukssted, avslutter Skridshol.

LES OGSÅ: SFK Lyn vil realisere nedjustert klubbhus

Reklame

Siste sjanse: Salg på Pyton-helt, Pondus og mye annet