Gå til sidens hovedinnhold

Tatt med sekken full av stjålet mat

Det ble dyr mat for han som glemte å betale for seg lørdag ettermiddag.

MANGLERUD POLITIDISTRIKT: En politipatrulje fattet lørdag ettermiddag interesse for tre karer i Svartdalsveien nedenfor Ryen. Den ene kom bærende på en svært tung sekk. Da den ble åpnet, viste det seg at den inneholdt mye mat.Politiet hadde visse mistanker om at denne ikke var betalt for, og dette ble bekreftet i Joker-butikken like ved. De tre hadde vært innom og bare forsynt seg.

Den 35 år gamle utenlandske mannen fikk et forenklet fore-legg på kr. 5.000,-. I tillegg blir han anmeldt av forretningen.

De to andre ble pågrepet senere på dagen. Da hadde de urettmessing forsynt seg fra en butikk nede i sentrum.

Andre saker far Manglerud-politiets helge-logg:

Tatt med narkotika

HOLMLIA: Natt til lørdag stoppet politiet en bil ved Holmlia senter. Det var to personer i bilen, og på den ene ble det funnet noe narkotika. En 21 åre gammel tidligere kjenning av politiet ble anmeldt.

Kraftig peisfyring

BEKKELAGET: Natt til søndag ble det meldt om kraftig røykutvikling fra et hus i Skogholtveien på Bekkelaget. Alle tre nødetater ble dirigert til stedet i det man fryktet brann. Men det viste seg at røyken bare kom fra kraftig fyring i en peis.

Hadde ikke førerkort

OPPSAL: Søndag morgen ble en bil stoppet i Haakon Tveters vei på Oppsal. Det viste seg at den 41 år gamle damen bak rattet ikke hadde førerkort. Dermed ble det anmeldelse på henne. Bilen ble tauet bort.

Tatt med promille

HAUKETO: Søndag formiddag hadde Statens vegvesen bilkontroll i Nedre Prinsdals vei på Hauketo. En 34 år gammel mann ble mistenkt for å kjøre med promille, og dermed ble politiet tilkalt. Promillen ble bekreftet. Sjåføren hadde heller ikke gyldig førerkort.

Knuste rute

BØLER: Søndag kveld ble det meldt om innbrudd i en bolig i Bølerskrenten. Det var knust en rute i en verandadør.

Eier visste ikke når innbruddet kan ha funnet sted i det vedkommende hadde vært bortreist. Det er også foreløpig uklart om noe er stjålet. Politiet har vært på åstedsbefaring på adressen.

Reklame

Nå: Gjør et kupp på alt du trenger til løpeturen