Gå til sidens hovedinnhold

Nå er det tid for familien!

Er det noen i familien din som fortjener en klapp på skulderen og et ordentlig «takk!»? Nå har du muligheten: Familieprisen skal deles ut igjen!

NORDSTRAND/ ØSTENSJØ/SØNDRE NORDSTRAND: – Jeg er imponert over alle de flotte kandidatene som ble foreslått i første runde, og alt engasjementet som finnes i våre bydeler. Det er godt å kunne fremheve disse hverdagsheltene, sier Nordstrands Blad-journalist og jurymedlem Nina Schyberg Olsen.

Mor, bestefar eller søster

Familieprisen deles ut av Lambertseter Senter og Nordstrands Blad til en som gjør en forskjell i sin familie. I høst skal prisen deles ut for andre gang.

JURYEN: Blant alle innsendte kandidater velger Christina Dal og Nina Schyberg Olsen ut tre finalister leserne kan stemme på. (Foto: Karl Andreas Kjelstrup)

– Det kan for eksempel være en bestemor som henter i barnehagen og får tiden til å gå opp i hverdagen. Faren som alltid baker kaker til idrettslaget eller broren som følger lillesøsteren til skolen. Det trengs ingen heroisk innsats for å bli nominert. Det holder at de gjør den lille forskjellen i hverdagen, sier jurymedlem og senterleder på Lambertseter Senter, Christina Dal.

Torgeir første vinner

I juni ble den aller første Familieprisen delt ut. Da stemte Nordstrands Blads lesere frem 18 år gamle Torgeir Strønnes fra Nordstrand. Han har tatt seg av familien og fulgt opp lillesøsteren gjennom en vanskelig periode da moren ble syk og havnet i rullestol.

(Artikkelen fortsetter under bildet)


FØRSTE VINNER:Torgeir Strønnes (18) fra Nordstrand vant den første Familieprisen i juni 2012.
(Foto: Karl Andreas Kjelstrup)


– Jeg er kjempeglad. Det betyr at mine anstrengelser er anerkjent, sa Strønnes da han ble utpekt som vinner i juni i år.

Vinn 5000 kroner og avis

Nå er det klart for runde to, og du kan nominere dine kandidater. Juryen vil deretter velge ut tre finalister som leserne kan stemme på.

Vinneren får et gavekort på 5000 kroner fra Lambertseter Senter, og ett års abonnement på Nordstrands Blads mandagsutgave.

Nominer ved å sende en e-post med hvem du nominerer og en begrunnelse for hvorfor denne fortjener Familieprisen, eller fyll ut skjemaet under:


Frist: 10. oktober.

LES ALT SOM HAR VÆRT SKREVET OM FAMILIEPRISEN

Lambertseter Senter logo Nordstrands Blad logo

Familieprisen 2

Reklame

Er dette årets beste påskeegg?