HTML EMBED

Ski i høyfjellet

Selv med sen påske er det fortsatt snø igjen i høyfjellet. Det finnes en rekke flotte skiløyper å velge mellom. Den norske Turistforeningen har et landsomfattende rutenett på mer enn 5000 km, og mer enn 460 hytter som enten er ubetjente, selvbetjente eller betjente. De har også gode ruteforslag for dem som ønsker å gå litt utenom allfarvei.

Dra i Dyreparken i Kristiansand

Det er ikke alltid like lett å få barna med på ski, særlig hvis det er varmt i været og snøen er i ferd med å smelte bort. Da kan Dyreparken i Kristiansand være et alternativ. Parken inkludert badeland holder åpent hele påsken.
I Farsund arrangeres det for øvrig påskefestival med blant annet de legendariske barrockerne Southside Johnny & The Asbury Dukes på programmet.
www.fjordhotellene.no

Rorbupåske i Kabelvåg

Med snø på bakken er det fine skiløyper i Kabelvågmarka ved Storvågan. Skulle vårsola legge en demper på det, kan du ta spaserturer i flotte omgivelser både i og rundt Kabelvåg og Svolvær, eller være med på guidete turer til blant annet Henningsvær, Eggum og Stamsund. Lei en rorbu for fire personer til under tusen kroner natta. Da er et dusin egg og sengetøy for fire inkludert.
www.nyvagar.no

Byferie i Oslo

Våren er kanskje den triveligste tiden i Oslo. Da våkner ikke minst byens uteserveringer til liv, som Ekebergrestauranten, Aker Brygge, Hukodden og Lille Herbern, for å nevne noen praktfullt beliggende. I tillegg er dette tiden for museums- og kinobesøk, eller ekskursjoner ut til øyene. Oslo Guideservice har for øvrig et eget bypåsketilbud, en tur på cirka to timer til kun hundre kroner.
Aktiv i Oslo

Badeliv i Langesund

Om ikke vårværet og badetemperaturen utendørs helt slår til kan du likevel få badet så mye du vil om sjekker inn på Quality Hotel & Resort Skjærgården i Langesund. Ikke bare har hotellet et fint velværesenter med spabehandlinger for voksne, her finnes mange aktiviteter også for barna. I påsken har hotellet spesielt tilrettelagt for de små. I det store badeanlegget er det for eksempel 31 grader i vannet året rundt, og etterpå dekkes det til med en egen barnebuffet.

ABONNER PÅ REISER & FERIE