Gå til sidens hovedinnhold

Norges styggeste rom?

TV3 fikk en overveldende respons da de søkte etter Norges styggeste rom. Side2 har bildene.

(SIDE2:) Søndag braker det løs med TV3s nye interiørsatsing «Norges Styggeste Rom». Over 2000 mennesker sendte inn bilder av rom de mente kunne hevde seg i konkurransen om å bli Norges styggeste.

Se de stygge rommene nederst i saken

Programlederne Kathrine Sørland, Halvor Bakke og Elwin Bradshaw skal blant annet kåre Norges styggeste kjøkken, bad og kjellerstue, og det er ikke fritt for at det finnes utrolig mye stygt der ute. De styggeste i hver kategori premieres med Norges styggeste vandrepokal, som de får beholde helt til oppussingsteamet har gjort underverker med det krenkende rommet.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Selv om Norge er et av de landene i verden som bruker mest penger på hjem og oppussing, er det fortsatt utrolig mange rom i de tusen hjem, som ikke har sett en forandring på flere tiår.

Hva med dette kjøkkenet for eksempel
(Artikkelen fortsetter nedenfor)

Den som har det styggeste rommet i hver kategori, vinner en total makeover av rommet, med gode ideer og hjelp fra programlederne.

Engasjerte programledere
Kathrine Sørland er kanskje best kjent som en av Norges mest suksessfulle modeller, og hun vant Frøken Norge to ganger, og var med i både Miss World og Miss Universe. Siden har hun skapt et navn for seg selv som programleder og nå sist som redaktør.

Halvor Bakke kjenner mange igjen fra «Homsepatruljen» der han ga norske menn stil, og i «Norges Styggeste Rom» har han ansvaret for interiørdesignet og er den kreative drivkraften bak oppussingsprosjektet.

Elwin Bradshaw er ukjent for de fleste, men den selvlærte altmuligmannen fra Australia skal stå for det praktiske, med snekring og maling som hovedoppgaver. I tillegg har han en del kreative godbiter på lur, for han er nemlig både kunstner og håndverker samtidig.

Programlederne
(artikkelen fortsetter nedenfor)

Om du ikke kan få nok av stygge rom og bilder av stygge ting, bør du i tillegg ta en titt på denne Facebookgruppen...

Se «Norges styggeste rom» på TV3 Søndag, klokken 20.00

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!