MANGE MENER HAN er ubrukelig og fortsatt ikke kan håndverket som kreves i Premier League. Andre at han er komplett udugelig og uten muligheter til å få jobb den dagen det er over i Manchester United.

Fellesnevneren handler om mangel på kvaliteter og en tydelig plan, og at han gjør veldig mye mer feil enn riktig.

Høsten er med andre ord som vanlig for Ole Gunnar Solskjær.

Det er ekspertene mot han, hele tida.

Les også: Dirty business kan sende Haaland til Newcastle

ENGELSKE FOTBALLKRITIKERE, ENTEN de kommer i form av kommentatorer eller tidligere spillere med betydelige karrierer, er ikke imponert over arbeidet Ole Gunnar Solskjær gjør i Manchester United. De som ikke snakker gjennom en megafon, men som evner å nyansere kritikken, har også sine poenger. Snart tre år inn i jobben er det stort sett bare tidligere lagkamerater som har noe positivt å si.

Siden 1-1 mot Everton 2. oktober, da han valgte å benke Cristiano Ronaldo fra start, har kritikken haglet på daglig basis.

Være seg aviskommentarer, betalte spaltister, podcaster eller TV-show - der fotball er tema er kritikk av Ole Gunnar Solskjær gjerne en betydelig del av innholdet.

Manchester United er en institusjon med globalt nedslagsfelt, og veldig mange har en mening.

Når Nederlands tidligere landslagstrener Danny Blind (sparket 2017) blir spurt - faren til tidligere United-spiller Daley Blind - graver man også dypt for å få fram poengene.

TRE SESONGER UTEN et trofé, en bortkastet Europa League-finale i mai, to seirer på de seks siste kampene og tidlig exit i den letteste veien til en pokal - ligacupen - er de underliggende fakta for høststormen 2021.

Det er ikke verre enn i fjor da Manchester United var nummer 15 i ligaen 1. november, men innimellom blåser det orkan i kastene.

Her kan du lese flere kommentarer fra MortenP

I tillegg var forrige sesongs andreplass i Premier League med på å heve lista, og det var før Raphael Varane, Jadon Sancho og Cristiano Ronaldo kom til Old Trafford.

Manchester United skal vinne titler, de er tross alt Manchester United.

De skal ikke unnskyldes.

DET SISTE ER til å forstå, for de er Manchester United. De vil alltid bli sammenliknet med Sir Alex Fergusons Manchester United. Klubben som definerte andreplasser som den første taperplassen. Til våren er det ni år og fire managere siden klubben sist løftet Premier League-trofeet.

Den siste pokalen inn døra på Old Trafford kom i 2017, og var den de helst ikke vil spille om å vinne, Europa League, den europeiske torsdagsklubben.

Les også: City-stjerne åpner for overgang

TIDLIGERE LIVERPOOL-SPILLER Jamie Carragher er en av de som påpeker alt dette. Når Anfield-legenden først fyrer av ei bredside, sørger han i tillegg for å bli hørt.

Jamie Carragher legger ingenting imellom, og sier han blir kvalm av retorikken som siver ut fra Old Trafford.

For godt mål legger han til at tidligere lagkameraters forsvar av Ole Gunnar Solskjær er til å spy av.

DET ER ANSLAGET til de seks neste utfordringene - Leicester (B), Atalanta (H) Liverpool (H), Tottenham (B), Atalanta (B) og Manchester City (H). Når Pep Guardiola og City reiser fra Old Trafford skriver vi 6. november.

Ole Gunnar Solskjær er allerede i hardt vær, og tåler ikke for mange nye nedturer.

Les mer fra Norsk debatt

Samtidig er det akkurat det som venter han er god på.

Å møte massiv kritikk med resultater..

Seks kamper fram i tid vet vi hvor støtt Ole Gunnar Solskjær står i stormen.

Å bardunere seg fast med en borteseier i Leicester vil være en god begynnelse.