Kommentaren gir uttrykk for skribentens meninger.

Hun synger som en engel, og skriver fantastiske poplåter. Om jeg skal innvende noe, må det bli at det innimellom blir i glatteste laget for meg. Men pirk til side. Aurora lager himmelsk bra popmusikk.

I tillegg til det musikalske, har hun dette it som skal til for å slå gjennom på verdensbasis. Det hjelper å være litt «mystisk», ikke sant?

Og jeg tror ikke hun gjør dette som et kalkulert grep; Aurora er nok skrudd sammen litt «mystisk».

Klikk her for å abonnere på nyhetsbrev fra Norsk debatt

Hun snakker i luftige vendinger om vidløftige spørsmål. Liksom hun danser luftig på scenen. Elegant, som om hun virkelig kan danse? Nei, men hun er definitivt Aurora – og det er det som gjør susen.

I popmusikken/popindustrien er egenart ikke bare nødvendig. Noen ganger kan det være så godt som alt.

Her kan du lese flere kommentarer av Arild Rønsen

Hvor god er hun som komponist? Veldig god - og det gjør selvfølgelig ingen verdens ting at hun som oftest skriver sammen med kompiser.

Nå er ikke Aurora et band, men sånn er prosessen i alle band. Det er bare svært sjelden at ett bandmedlem kommer med en ferdigsnekra låt - og sånn blir det, liksom. (Det fins unntak. «Yesterday» er nok ikke noe «Lennon/McCartney»-produkt.)

Alt er fint på denne plata, men den to år gamle «Exist For Love» er en sann klassiker.

Introen sender tankene til Crash Test Dummies’ «Mmm Mmm Mmm Mmm» - og dét er jo ingen dårlig referanse, med tanke på en global pophit. En sang du kan spille gang på gang, bare for å oppdage at du vil høre den enda en gang.

Toppen av Tin Pan Alley, og høyere opp kommer du ikke.

Les mer fra Norsk debatt her

Dette er i klasse med Susanne Sundfør, og da har vi beveget oss opp i popmusikkens absolutte toppsjikt. Sammen med Taylor Swift og Billie Eilish.

Ja, så flink er Aurora.

AURORA

The Gods We Can Touch

Petroluem Records