Først ønsker jeg å berømme deg for å kalle en terrorist for en terrorist - veldig bra!

Dette er saken: Frekkere enn flatlusa: Denne advarselen fra Tyrkia bør Norge ikke akseptere

Samtidig skriver du frigjøringshelt og sammenligner samme terroristen med Nelson Mandela. Videre skriver du at det er statsløse kurdere i Tyrkia. Dette er direkte feil.

Det finnes ingen statsløse folk i Tyrkia. Alle er Tyrkisk statsborgere uten unntak, og har de nøyaktig samme rettighetene i landet, som blant annet fri skole, tilgang til helsetjenester, rett til å stemme og bli valgt.

La oss tenke høyt og sammenligne terroristen med andre kjente terrorister i verden. Nei da, vi trenger ikke se lenger enn Norge.

Hva hadde vi tenkt alle sammen, om Tyrkia hadde laget et så kalt sitat av ABB (fra 22. juli), pyntet det med et flott maleri og hengt det 50 m unna Norske Ambassades kommersiell seksjon i Ankara (hovedstaden) og kalt det for et kunst og ytringsfrihetens utstillingsplass?

Vi hadde og burde ha reagert kraftig på det. Ja, dette maleriet henger nemlig 50 m unna Tyrkiske Ambassades handels-seksjon av alle i steder i hele Oslo. Dette er dårlig politikk og på kanten til å være provoserende.

Sist men ikke minst, er det nok en gang viktig å lese historien selv, enn å blindt tro på andres tolkninger eller politiske synspunkter.