Dette er av typen «du tror du ikke før du ser det» – vel, ikke før du hører det.

Prinsesse Märtha Louises kommende ektemann har slått seg sammen med den til nå relativt ukjente Bjørn Alexander og den litt mer kjente Berteig Andersen, «Benny» fra «Olsenbanden jr.».

Les også: Durek Verrett startet boyband

Sammen er de «The Jacketeers», og de drar til fjells for å gå på afterski med låta «Afterski i Queill». Opp på fjellet med et smell!

Og smell blir det! Opp på bordet og naken horedans som alle kan se, med bordet fullt av Jäger-shots! Da er vi klare alle mann!

Teksten er ikke publisert, og er ikke alltid like enkel å tyde. Men jeg tror faktisk også n-ordet forekommer – akkurat passe skjult, profesjonelt gjort.

Klikk her for å abonnere på nyhetsbrev fra Norsk debatt

Har dette noe med musikk å gjøre? Nei. Men kanskje den kan bli en russelåt? I tråd med Tix som sang om at «i dag er det lov å være hore»? For refrenget er fengende nok – helt i tråd «XL 1 og rett i koppen».

Det mangler ikke på skandaler i europeiske kongehus, men her har Harry & Megan virkelig fått konkurranse. Hva om Durek Verrett lanserer denne sangen under vignetten «Performed by the fiancé of The Royal Princess of Norway»?

Det er vanskelig å tjene penger på musikk i strømmetjenestene, men her kan det skje mirakler. For dette er hinsides – et sted å befinne seg som bør være velkjent for en av vokalistene.

Les også: Durek kaller norske medier løgnere i ny video: – I ferd med å bli veldig, veldig lei

Hvordan arter formiddagen seg på Slottet i dag?

Jeg har all mulig sympati for vårt aldrende kongepar, men har grunn til å tro at de ikke spiser lunsj mens de stemmer i med sin kommende svigersønn:

God dag, nå koser vi oss!