Få har hørt om Ingvild Kristiansen, men hun leder en bedrift med 5.000 ansatte og som er den største private aktøren innen private velferds- og helsetjenester i Norge.

Her er hun gjest i podkasten Stavrum & Eikeland:

Stendi, tidligere kjent som Aleris, ledes av Kristiansen og kommer garantert til å bli en viktig del av valgkampen i år. «Velferdsprofitørene» er populære hoggestabber for venstresiden.

Nå besøker hun podkasten Stavrum & Eikeland som du også kan høre i Spotify eller Apple podcasts.

- Uprofesjonelt og useriøst

- Den er kommet på et nivå som er uprofesjonelt og useriøst. Det er mye feil som blir sagt om oss. Det er mange Ap-kommuner som kjøper tjenester av oss, sier Kristiansen i podcasten Stavrum & Eikeland.

Lei de rødgrønnes kritikk

Kristiansen er lei de rødgrønnes kritikk av private helsetjenester. I podcasten langer hun ut mot den manglende faktabaserte debatten innen velferds- og omsorgstjenester i Norge, om hvorfor private tilbydere har livets rett og om hvor galt det kan gå hvis Jonas blir statsminister.

Hun forklarer også hvorfor private aktører klarer å tjene penger på noe det offentlige sliter med, samt mye mer innen den brennhete debatten rundt «velferdsprofitørene».

Dette og mye mer i Stavrum & Eikeland.