Kommentaren gir uttrykk for skribentens meninger.

Først vant jentene sitt andre cup-gull på rad, og tårene trilla – både på og utafor gressteppet. Hvilken prestasjon! For et lag! For noen jenter! Og takk til Klanen! Dette betyr så uendelig mye for klubben!

Klikk her for å abonnere på nyhetsbrev fra Norsk debatt

Så var det oppvarming til matchen på Intility. «Hater, hater, hater Bergen by!» ljoma over hele Oslo øst. Og Valentourettes spilte hele Vestlandet - inkludert landsdelens «hovedstad» - rett til sjøs! De serverte en halv Jokke-katalog – «To fulle menn», «Her kommer vinteren», «Action», «Øl», «Verdiløse menn», «Sitter på en bombe», «Sola skinner», «Hvis jeg var deg» - ville jeg spandert en øl på meg!

Her kan du lese flere innlegg av Arild Rønsen

Hvilken poet Joachim Nielsen var! Og det fins ikke bedre band i verden til å forvalte hans arv enn Valentourettes. Det er bånn pinne fra start til mål, og dette er virkelig rock ‘n roll på alvor. Hvor god er egentlig Petter Baarli som gitarist? Han kunne spilt i hvilket som helst rockeband i hele verden!

Midt inni konserten med Valentourettes fikk vi et muntert møte nesten hele det laget som vant serien for VIF i 1981, ikke minst et rørende øyeblikk med trener og VIF-legende Leif Eriksen.

Les mer fra Norsk debatt

31. oktober 2021 fantes det ikke verken verdiløse menn eller kvinner i Vålerenga. Alle lukta en million. Og jeg lar siste ord gå til Petter Baarli:

- Viva Palestina! Alt er boogie!