Jeg lurer på hvilke partier som har et norsk statsbudsjett klart foran seg, etter at oljeletingen angivelig skal avvikles. Hvilke inntekter ser disse partiene for seg, når det ikke skal brukes mer olje eller gass?

Olje og gass er de to største inntektene Norge har i dag. Finnes det noen som helst inntekter som kan erstatte disse to inntektene som utgjør inntekter i milliardklassen? Og hvilke jobber skal erstattes? Vil det grønne skiftet ha noen form for effekt i det hele tatt?

Lykkelige klimafolk

Om Norge har null utslipp i hele landet, blir klimafolkene lykkelige da?

Hva om Sverige, Island, Dannmark, Finnland og Russland øker sine utslipp, blir ikke Norge påvirket av disse utslippene fra nabolandene?

Les også: Samlivsbrudd: Ikke flytt ut før dette er på plass

Mange spørsmål, få svar

Oslo skal ha null biler. Hvordan skal den offentlige transporten i Oslo da finansieres? Er det ikke bilistene som betaler for den offentlige transporten i Oslo i dag gjennom bompenger?

Når det ikke er noe biler igjen i Oslo, hvordan går det med alle arbeidsplassene, alle butikkene og bedriftene? Hvordan skal varene komme seg rundt? Hvordan skal gamle folk og handikappede komme seg rundt?

Disse sykkelvegene som lages i Oslo om dagen. Har politikerne noen som helst tall over hvor mange som faktisk bruker de hver dag? Har det hatt noe som helst mulig påvirkning av redusert biltrafikk?

Jeg lurer på om noen representanter fra de forskjellige partiene tør å svare på disse spørsmålene? Og om noen kan svare på hva vi skal leve av etter oljen?

Jeg har selv bodd i Oslo. Jeg flyttet derifra og kommer aldri tilbake.

Les flere meninger fra Norsk debatt her