Kommentaren gir uttrykk for skribentens meninger.

Kari Jaquesson driver en kampanje for å fremme ideen om at korona-pandemien ikke er en fysisk/helsemessig pandemi, men en «politisk pandemi». Altså «skapt», i politisk øyemed. I hvilken hensikt, har jeg ikke helt fått med meg.

I dag rota jeg meg inn i en av Jaquessons Facebook-tråder, og stilte enkle spørsmål. Det er jeg glad for at jeg gjorde, for jeg ante ikke at et slikt konspiratorisk univers eksisterte her i landet.

Her kan du lese flere innlegg fra Arild Rønsen.

Her er noen av reaksjonene min lille intervensjon frambragte:

- Høie er en massemorder. Og han veit det.

- Bruke han som dart blink:) funker meget bra:) print ut bildet på a4 ark. Heng det opp på en dør hjemme. Så kan du kaste en pil eller to når du går forbi han:)

- Er det ingen som kan fjerne den morderen?

- Nå starter sannheten om ett korrupt system som er iscenesatt av et verdensherredømme.

Nettsidene som stadig vekk siteres for å vise «sannheten», er document.no og - utrolig nok - steigan.no. Noen ganger er det vel lov til å spørre seg sjøl hvilket selskap man har havna i?

Det er helt korrekt at mange under normale omstendigheter dør av influensa. Likeså at myndighetenes politisk inngrep verden over har fått til dels katastrofale følger. Massearbeidsløshet, med påfølgende sosial nød.

Her kan du lese flere innlegg fra Norsk debatt.

Men derfra, til å mene at dette er en «planlagt politisk pandemi» …? Dette er i mine øyne så drøyt, at jeg har vondt for å forstå det. Millioner av mennesker som har måttet bøte med livet, over hele kloden - har de dødd som følge av villet politikk? Ikke fordi de har blitt ramma av en dødelig sjukdom?

Kari Jaquessons fanklubb mener det. Og det er knapt til å tro.