Aslak og Marianne

Kveldens første par danser Quickstep til «Sing Sing Sing».

Nettavisens terningkast fra 1-6: 5

Det krever baller å starte dansen ved siden av Trine. En innlevelse de fleste bare kan drømme om, denne rollen spiller han så godt at man skulle tro at han aldri har gjort noe annet. Jeg lar meg rive med – som Trine sier: Jeg tar av meg hatten. Denne mannen er en skuespiller!

Christer og Ida

Danser Paso Doble til «Main Titles» av Danny Elfman.

Nettavisens terningkast fra 1-6: 3

Når temaet er mat og sjokolade, ser det ut til at Christer har mer engasjement og motivasjon. Dette er det beste jeg har sett fra Christer. Han kler Willy Wonka-rollen, har ansiktsuttrykket med seg hele veien og innlevelsen er til å ta og føle på. Dessverre blir det tidvis litt tråkkete – han går mer enn han danser. Uansett: Dette er det beste han har gjort så langt i konkurransen.

Hadia og Jone

Danser Argentinsk Tango til «The Hanging Tree» (Rebel Remix) av James Newton Howard.

Nettavisens terningkast fra 1-6: 4

Jeg må bare innrømme at jeg aldri hadde trodd at jeg hverken skulle si eller tenke at Hadia Tajik er sexy, men det tenker jeg nå, for det er hun faktisk når hun danser. Dessverre synes jeg at hun i dag ikke fullfører bevegelsene skikkelig, så det blir litt halvveis, men hun klarer likevel å skape noe man ikke klarer å ta blikket sitt vekk fra. Tajik har en enorm innlevelse og er bare så utrolig med!

Ulrikke og Tarjei

Danser Cha Cha Cha til «A Little Party Never Killed Nobody» av Fergie.

Nettavisens terningkast fra 1-6: 3

Jeg skal ærlig og redelig innrømme at jeg er en gigantisk Ulrikke-fan, men jeg synes dette var langt under forventning. Ulrikke ligger bakpå hele tiden, og det ser stadig ut som om hun skal snuble. Hun ser selvfølgelig fantastisk ut, smiler stort og har fantastisk innlevelse – men i dag holder det ikke for meg. Kanskje det er skaden, i så fall skjønner jeg at det er tøft.

Harlem og Helene

Danser Paso Doble til «Mission Accomplished» av La Finesse.

Nettavisens terningkast fra 1-6: 4

Harlem Alexander slipper seg ikke helt løs, og det gjør at jeg savner noe hver gang han danser. Synes for så vidt at han lever seg godt inn og spiller en god rolle her, men utover det så sitter jeg mest med en følelse av at jeg ikke blir underholdt og at jeg ikke føler noe. Ser at han er teknisk god, men det holder ikke for meg. Det er vel sikkert bra, men jeg jubler ikke ....

Selma og Santino

Danser Quickstep til «You’re The One That I Want».

Nettavisens terningkast fra 1-6: 3

Dette var en helt fantastisk koreografi, og Selma er med fra start til slutt. Ansiktet er SÅ på jobb, men dessverre synes jeg hun tuller det litt til med bevegelsene. Selma trenger mer hurtighet, mer energi og tydeligere bevegelser. Det som er vakkert å se, er at Selma tør å vise mer av seg selv nå!

Myra og Jørgen

Danser Argentinsk Tango til «Nothing Is Lost» av The Weeknd

Nettavisens terningkast fra 1-6: 5

Altså, dette var over all forventning. Kveldens beste så langt! Så mye følelse, bevegelse og dramatikk. Et fantastisk samspill og en dans som trekker oss seere rett inn. Jeg er enig med Morten Hegseth, dette var magisk! Skulle ønske at Jørgen kunne slutte å telle/rope/snakke HELE TIDEN mens han danser, men men.

Alexandra og Ole Thomas

Danser Cha Cha Cha til «Barbie Girl» av Aqua.

Nettavisens terningkast fra 1-6: 6

Endelig klarer Alexandra å underholde meg! Denne gangen klarte jeg ikke se bort – jeg lo og koste meg. Så bra, så gøyalt og så underholdende. Det er dette det handler om. Denne gangen tok Alexandra meg med storm! Kveldens absolutt beste, fordi hun har alt: Både god dans og underholdning på sitt beste.

Stig-André og Norunn

Danser Paso Doble til «Eye of The Tiger» av Survivor.

Nettavisens terningkast fra 1-6: 5

Jeg fatter ingen ting. Jeg hadde NULL tro på denne mannen i «Skal vi danse», men nå er han en av mine favoritter. Jeg henger meg på det Merete Lingjærde sier – han er utvilsomt den laveste mannen i konkurransen, men han fremstår som den høyeste. Han fremstår som den høyeste, sterkeste, beste, søteste og fineste. Dette har han klart å formidle via dansingen. Stig-André kommer IKKE til å ryke i kveld, for nå sitter alle de kvinnelige fansene helt ytterst på sofakanten. WOW!