Gå til sidens hovedinnhold

Sexklager.no løser alt

For bare 2490 kroner kan du kanskje bli medlem av Sexklager.no. Men skynd deg, for prisen går trolig opp til 3490 kroner fra 1. juni.

Kommentaren gir uttrykk for skribentens meninger.

Jeg vil med en gang innrømme at jeg er blitt kraftig stimulert til å finne på Sexklager.no. Jeg er stimulert av en kar som heter Torbjørn Stølen.

Han har funnet opp nettstedet Togklager.no og dessuten Bilklager.no og nå sist nyskapningen Teslaklager.no.

Dette er klubber hvor du kan bli medlem for 2490 kroner, men prisen skal gå opp 3490 kroner fra 1. juni.

Les også: Fyrbøter fra helvete

Torbjørn Stølen forteller i medieoppslag at «samlet som en gruppe vil vi stå mye sterkere. Derfor satte jeg opp Teslaklager.no. Der har vi samlet en hel del kjente feil og mangler, slik at folk kan hake av hva som gjelder dem, ved påmelding. Alle putter på noen kroner, og så får vi spesialkompetanse på det juridiske fra Forbrukeradvokaten», forteller han.

1000 av disse kronene skal ifølge Stølen settes av til det juridiske arbeidet, mens resten skal gå til markedsføring, administrasjon, drift og oppfølging av deltakerne.

Har gubben begynt å henge med magen?

Jeg tenker nå at hvis bare to tusen personer blir medlem av Sexklager.no så får jeg inn nær fem millioner kroner på konto i året. Det er jo verdt å klage litt for slike beløp.

Jeg vil her fremheve at jeg er en skikkelig grinebiter som er en hyler til å klage. Jeg vil legge meg i selen og klage ustoppelig på alt du er misfornøyd med. Ved innmelding i klubben har jeg tenkt å lage en sjekkliste der du kan hake av på de vanligste feil og mangler i samlivet.

Har gubben begynt å henge med magen eller gått på en rørleggersprekk i rumpa? Har fruen begynt å oppføre seg som Østfoldbanen, med evige kanseleringer og null forståelse? Har du en drøm om dobbeltspor og raske løsninger?

Velkommen i klubben. Her er ingen kroppsdel for liten. Ingen drøm for stor.

Her kan du lese flere kommentarer fra Baard Fiksdal

Hylekoret for Gud og Hvermann

Jeg har tenkt å dele inn klager i grupper. Når det gjelder alt som har med perfekte kropper og sosiale medier å gjøre, samt influensere, konspirasjonsteorier og direkte uflaks ved fødsel, så planlegger jeg en egen gruppe som trolig vil få navnet Hylekoret for Gud og Hvermann.

For alvorlige skuffelser, dårlig selvfølelse og elendige erfaringer, gjerne i ung eller godt voksen alder, har vi Alminnelig kvakksalveri og synsing med doktor Google.

Les flere meninger fra Norsk debatt her

Nå kom jeg plutselig til å tenke på en god venn av meg som hadde en mor som på 70-tallet var livredd for at sønnen var homofil. Hun søkte da råd hos en rar venninne som mente at innleggssåler ville hjelpe. For slike klager kan vi kalle gruppen for Placebo og komplett mangel på alminnelig kritisk tenkning.

Jeg tenker at man må begynne å se på klager som en fin ting. Å klage er sosialt. Det er klager som bringer folk sammen og gjør dem til likesinnede.

Det er et fellesskap av gnål og elendighet, men det er vårt gnål og vår elendighet. Vi er sammen. Vi har en klubb. Velkommen skal du være.

Kommentarer til denne saken