Gå til sidens hovedinnhold

Spådde bitcoin til himmels og den seksdoblet seg på seks måneder. Spår nå halvering av bitcoin neste tre måneder

Nå er tiden inne for å sikre gevinst.

Aksjeanalyser.com har truffet rene innertiere i lang tid og over flere år hva gjelder bitcoin, og har lenge vært svært positiv til bitcoin. Nå mener Aksjeanalyser.com at tiden kan være inne for å sikre gevinst (i hvert fall kortsiktig) i bitcoin, og etter at bitcoin nå har seksdoblet seg, og steget med 500% på bare seks måneder. En korreksjon er nesten ikke til å unngå slik Aksjeanalyser.com vurderer bitcoin nå.

Aksjeanalyser.com, som leverer omfattende og uavhengige børs- og aksjeanalyser til nordiske investorer, har nå sett nærmere igjen på bitcoin, og som igjen er rundt USD 60.000.

Så det store spørsmålet er, hva nå med bitcoin og videre fremover?

Bør man sikre gevinst her nå, eller skal bitcoin bare dure på videre oppover?

Nedenfor her kan dere nå lese en oppdatert teknisk analyse av bitcoin, og hva Aksjeanalyser.com nå ser for seg av videre utvikling fremover for bitcoin, og det på både kort sikt og lengre sikt.

---------

Her kan dere lese en av Aksjeanalyser.com sine tidligere positive analyser av bitcoin, og her i fra 18/09-2020, og da bitcoin var rundt USD 10.800:

"Bitcoin har falt fra en topp rundt 20.000 dollar i desember 2017 - til rundt 10.800 dollar i dag. Hva nå?"

Den gang for ca seks måneder siden så var altså bitcoin rundt USD 10.800 mens den i dag seks måneder senere er rundt USD 60.000.

Aksjeanalyser.com skrev blant annet den gang for seks måneder siden om bitcoin:

"Et etablert brudd over USD 12.400-nivået kan være nært forestående, og vil isåfall utløse et svært kraftig teknisk kjøpssignal for bitcoin (BTC/USD).

Potensialet for bitcoin (BTC/USD) vil ved et slikt brudd over USD 12.400-nivået, være opp mot USD 20.000 – 25.000 på rundt 3 måneders sikt.

Et etablert brudd over all-time high, rundt USD 20.200 (jf. ukediagram) vil videre utløse svært positive tekniske signaler for bitcoin (BTC/USD) og da vil det være lite teknisk motstand for videre oppgang.

Potensialet for bitcoin (BTC/USD), og i henhold til den langsiktige stigende trenden, vil være helt opp mot USD 100.000 – 125.000 på 12 måneders sikt."

--------

[03.04.2021] Teknisk Analyse av bitcoin (BTC/USD):

Bitcoin (BTC/USD) tester igjen et teknisk motstandsnivå rundt USD 60.000, og det samlede tekniske bildet for bitcoin indikerer nå at en korreksjon ned kan være nært forestående.

Dersom bitcoin ikke klarer å relativt snart nå bryte over, og etablere seg over USD 60.000-nivået, så vil sjansen for en korreksjon (og gjerne en større korreksjon) øke for hver dag som går.

Det er etablert en kile-formasjon for bitcoin de seneste månedene, og et brudd ned fra denne kileformasjonen, og et brudd under 50-dagers glidende gjennomsnitt (som i dag er rundt USD 50.00) vil kunne føre til en større korreksjon for bitcoin.

Da gjerne ned til mellom USD 30.000 – 45.000. En korreksjon ned mot 200 dagers glidende gjennomsnitt i løpet av neste par månedene virker ikke usannsynlig for Aksjeanalyser.com basert på det samlede tekniske bildet som bitcoin nå viser.

Ulike momentum-indikatorer som RSI, Stochastics og MACD signaliserer alle at en korreksjon kan være nært forestående nå for bitcoin.

RSI momentum-indikator har dannet det som heter ‘negativ divergens’ i løpet av de seneste månedene, og dette er ofte et godt signal om en kommende trend-endring for underliggende objekt (her: bitcoin).

Det som vil være med og gi de neste viktige tekniske signaler for den videre utviklingen for bitcoin vil være, enten at den får et etablert brudd over USD 60.000 nivået, eller at den får et etablert brudd under et svært viktig teknisk støttenivå rundt USD 50.000.

Basert på dette samlede tekniske bildet for bitcoin så vurderer Aksjeanalyser.com faren for en større korreksjon for bitcoin som såpass stor de neste ukene og månedene, at mener det kan være smart å vurdere å hente hjem noen solide gode gevinster i bitcoin nå etter den har seksdoblet seg på seks måneder.

Ja bitcoin har tross alt steget 500% på bare seks måneder, og da er det ikke unaturlig om det skulle komme en korreksjon på mellom 20-50% de neste par månedene for bitcoin.

Aksjeanalyser.com er fortsatt veldig positiv på mellomlang og lang sikt for bitcoin, men mer kortsiktig nå (neste 1-3 måneder) så ser altså Aksjeanalyser.com en relativt stor fare for at det kan komme en større korreksjon på 20-50% for bitcoin til et sted mellom USD 30.000 – 45.000.

Skulle det komme et etablert brudd og bitcoin holder seg over USD 60.000 nivået i noen dager til en ukes tid, ja så vil det indikere at bitcoin kan strekke seg noe mer oppover i tiden fremover, men med mindre det skjer så vurderes det som sannsynlig med en større korreksjon nå veldig snart for bitcoin.

Så dette er nå hva Aksjeanalyser.com tenker og mener rundt bitcoin nå på kort sikt og understreker at på mellomlang og lang sikt så ser Aksjeanalyser.com fortsatt et bra potensiale for bitcoin.

Her må man altså gjøre sine vurderinger om man vil prøve å ‘time’ de mer kortsiktige svingningene eller om man vil sitte mer langsiktig.

På mellomlang og lang sikt ser altså Aksjeanalyser.com fortsatt en betydelig oppside for bitcoin, mens ser en stor fare nå for en større korreksjon (20-50% fra dagens nivå her rundt USD 60.000) på kortere sikt (neste 1-3 måneder).

Får Aksjeanalyser.com rett her og det kommer en større korreksjon nå neste ukene og månedene for bitcoin så vil det kunne åpne for veldig gode kjøpsmuligheter igjen i bitcoin slik Aksjeanalyser.com vurderer det.

Teknisk Analyse av bitcoin (BTC/USD):

Reklame

NÅ: Knalltilbud på de superpopulære sekkestolene