Dette er et humorinnlegg skrevet av komiker Rune Bjerga.

Kl: 10:01: Flere byer melder om mange mil med køer inn til Vinmonopolet.

Kl: 10:02: Vinmonopolet i Norge tomme for alkohol. Det meldes om slåsskamper mellom kunder og ansatte på Vinmonopolet i hele landet.

Kl: 16:00: Odda: Kjent profil fra Kjendis-Farmen bøtelagt og innbrakt til arrest etter å ha sprengt store deler av Odda Camping i luften. «Nå snakker vi grilldress! Norge er åpnet og nå skal det feires!», skal mannen ha skreket mens han ble pågrepet av politiet.

Kl: 16:01: Oslo: En 18 år gammel mann, utkledd som en meter (!), klarte i går kveld å komme seg inn på slottet og videre opp på taket. Der heiste han seg selv opp i flaggstangen og skreik «Alt blir bra!». Mannen ble satt i arrest og bøtelagt.

Kl: 16:30: Stavanger: Tre damer i 45-års alderen drakk seg fulle på antibac og la seg nakne på biljardbordet på Beverly Hills Fun Pub og skreik: «Velkommen! Nå er det åpent igjen!». Bortvist fra sentrum. Sak opprettet.

Kl: 16:46: Bergen: En ungdomsgjeng innbrakt til pumping etter å ha drukket tom en dieseltank fra en båt. Foreldrene ble tilkalt, men de hadde drukket tom en bensintank fra nabobåten. Også de innbrakt til pumping. Barnevernet ble tilkalt, men også de var fulle og kunne ikke komme.

Kl: 17:04: Egersund. Fire menn i 60-års alderen anmeldt til politiet etter å ha brukket av taxiskiltene fra flere biler hos Egersund Taxisentral og løpt rundt med skiltene på hodet og skreket: «Gratulerer med dagen! Sitt gratis på ryggen! I dag spanderer Bent Høie gratis taxi på alle! Utvist fra sentrum.

Kl: 17:45: Oslo: To berusede gutter i 15-års alderen anholdt og kjørt hjem til foreldrene etter å ha veltet en politihest utenfor Stortinget.

Kl: 17:48: Karmøy: Store deler av Karmøy stengt etter at horder av fulle folk sover i gatene og sperrer de fleste hovedveiene.

Kl: 18:13: Drammen: Politiet måtte rykke ut til pub etter bekymring fra vektere. Over tusen mennesker hadde blitt sluppet inn på puben som normalt ikke tar mer enn førtifem gjester. «Dette hadde ikke vært noe problem om vi hadde hatt mer enn én bartender på jobb!», skal innehaveren fortalt politiet. Sak opprettet.

Kl: 18:32: Hammerfest: Politiet melder selv på Twitter at de er på fest og har ingen mannskap tilgjengelig. «Ved behov for umiddelbar hjelp, ring en venn!», står det å lese på døra til Hammerfest politikontor. Ingen sak opprettet da ingen kan opprette saken.

Kl: 19:03: Stavanger sentrum: Skjenkekontrollen har anmeldt et utested etter at det ble observert en edru mann i lokalet. «Dette var et klart avvik, og da er det vår plikt å rapportere og anmelde», formidlet skjenkekontrollen politibetjentene på stedet.

Kl: 19:32: Moi: Politiet gjennomførte promillekontroll i «sentrum» av Moi. Over 100 personer ble kontrollert og samtlige hadde over 2 i promille. Alle fikk gå videre da de ikke hadde med seg bilen.

Kl: 19:41: Kristiansand: To svært berusede menn, begge på 55 år, bøtelagt inn innbragt til avhør etter å ha brutt seg inn i Kristiansand Dyrepark og sluppet løs et stort antall av dyrene. Det meldes like etter om en mann i 70-årene som har syklet på en giraff og henger fast. Nødetatene er ikke på vei. De er på fest.

Kl: 20:32: Stavanger. En ruset 45 år gammel mann arrestert for å ta svømt ned til bunnen av Breiavatnet i Stavanger og tatt ut proppen. Flere fisk og handlevogner funnet omkommet.

Kl: 21:00: Alle pubene og utestedene i Norge umiddelbart stengt etter hastekrav fra myndighetene. Det innføres portforbud. Politimannskap fra Danmark, Sverige og Finland bistår Norge. Meteren innføres igjen.

Kl: 21:04: Norge - ved avtroppende Statsminister, Erna Solberg, har bedt NATO om bistand til å stenge landet ned igjen.

Kl: 21:56: Bryne: Politiet har arrestert en trubadur utenfor en bensinstasjon for å synge Stavangerkameratenes «Eg seie bare så du vett det!» på grov jærdialekt til forbipasserende. Mannen varetektsfengslet i 14 dager.

Kl: 23:02: Oslo: En lettere beruset Kong Harald taler til folket på radio: «Kjære alle sammen! Nå er det viktig at vi alle igjen tar del i bunaden og tar oss mektig sammen!

Kl: 23:53: Innlagte Covid-19 pasienter over hele landet bes forlate sykehusene for å gjøre plass til tusenvis som har vært i slåsskamp og blitt alvorlig skadet i de kilometerlange pub-køene.

Kl: 23:58: NATO trekker seg ut av samarbeidet med Norge. De fleste land ber sine ambassadører og diplomater om å forlate Norge med umiddelbar virkning.

Kl: 00:00: Jonas Gahr Støre flykter til London med Trygve Slagsvold Vedum og Audun Lysbakken. «Vi kommer tilbake og fortsetter sonderingene når Norge er blitt normalt igjen», uttaler Støre til politiet.

Ellers melder politiet om en rolig lørdag.

Les også: Hva som faktisk skjedde natt til søndag? Les her.