(Tønsbergs blad): Hvor var Norges Automobil-Forbund (NAF) da bommene vokste opp som paddehatter? Hvor var NAF da lille Norge åpnet tre ganger så mange bomstasjoner som land nummer to i Europa?

Hvor var NAF da denne grovt urettferdige ekstraskatten på helt nødvendig persontransport ble et politisk verktøy for å tyne folk for enda mer penger? Hvor var NAF da Norge innførte en mer eller mindre tvungen overgang til elektriske kjøretøy som ikke er fullverdige i vårt klima?

Hvor var NAF da drivstoffprisene gikk til himmels? Hvor var NAF da alt av varer og tjenester ble dyrere på grunn av den galopperende drivstoffprisen? Hvor var NAF da strømprisene ut av helvete rammet folket?

Takk for ingenting.

Klikk her for å abonnere på nyhetsbrev fra Norsk debatt

Jeg har flere ganger oppfordret NAF. Nei, jeg har tryglet dem om å vise styrke, demonstrere og reise seg mot denne grove økonomiske terroren bilistene utsettes for.

Men nei da. Svaret de ga meg var at de ville «jobbe politisk».

Vel NAF, godt jobba. Dere har et medansvar for de økonomiske overgrepene vi utsettes for på daglig basis. Tusen takk for ingenting.

Bare koseprat

I dag er det bare koseprat på NAF sine mediesider. De roser elbilpolitikken og skryter av syklister i et land der sykling bare er mulig noen få måneder i året i stedet for å gjøre jobben bilistene trygler dem om mens medlemsmassen synker jevnt og trutt.

Hva skal vi med en bilistorganisasjon som ikke jobber for bilistene?

Sovet i timen

NAF har sovet i timen.

De har kastet bort sjansen de hadde. De har kastet bort styrken sin i dovenskap mens utviklingen er bilfiendtlig i et land som er fullstendig avhengig av bil.

«NAF» er mer lik Norges Apatiske Forbund.

Les mer fra Norsk debatt