Det var kunstutstilling i Bergen. For å skape blest hadde arrangøren ordnet det slik at kjendiser ble flydd fra Flesland til Bergen sentrum for å feire. En av deltakerne var Ari Behn. Han stilte med mye selvtillit.

Etter åpningen av kunstutstillingen hadde arrangøren leid en luksusleilighet sentralt i Bergen. Der flommet det over av drikkevarer. Kjendisene satt rundt et stort glassbord. Bordet var fylt til randen av flasker og glass. Det var sent på kvelden. Ari Behn lå i en sofa med bena strukket ut under glassbordet.

Da skjedde noe rart.

Klikk her for å abonnere på nyhetsbrev fra Norsk debatt

Spenningen i glassbordet skapte en eksplosjon. Bordet ble pulverisert slik at glass og flasker raste sammen i et vanvittig kaos. Deretter ble det helt stille i rommet. Ari Behn var situasjonens herre. Han renset stemmen og sa:

− Unnskyld, jeg fikk visst ereksjon!

Jeg kom til å tenke på denne historien, fra magasinet Plot, fordi sommeren står for døren og mange ønsker å drive med mye fest, moro og noe forplantning.

Nylig gikk for eksempel 4500 amerikanske soldater i land fra verdens største hangarskip for å feste i Oslo. Nettet flommet da over av forslag til hvilke navn som vil være mest populære på nyfødte neste år.

Jeg tipper på Evelyn, Liam og Noah. Trolig vil også «Tore på sporet» få en renessanse om 20 år.

Å skaffe seg ny partner er ikke så lett. Jeg har derfor klekket ut et triks. Jeg har lest boligannonser i avisen og plukket ut fine formuleringer som du kan bruke til å markedsføre kroppen din i sosiale medier og andre steder. Jeg tok for meg et boligbilag i Aftenposten og plukket ut de beste formuleringene.

Her kan du lese flere petiter av Baard Fiksdal

Det første jeg falt for var uttrykket «Kommer for salg.»

Jeg liker strategien, å skape forventning og bygge opp stemning. Bruk gjerne også uttrykket «Helt unik» – «Må sees!»

Det andre jeg fant var overskriften «Nylig oppgradert til dagens standard, samtidig som man har bevart det klassiske uttrykket med originale detaljer.»

Dette vil jeg hevde at det er full dekning for å si. I mitt tilfelle. Hvis man ser bort fra noe etterslep av vedlikehold så driver jeg oppgradering ved hjelp av sykling, svømming og noe manisk tråling i skauen etter sopp og bær.

«Visning etter avtale.»

Jeg er dessuten hel ved, eller som det heter på side 44 i bilaget:

«Fantastisk tømmer med rosemaling. Absolutt ingen råte».

Hvis man ser nærmere på kroppen min vil man oppdage at den er blitt godt voksen og at det kan være naturlig med overskriften «Siste salgstrinn – det er nå eller aldri.»

Jeg kan sikkert også være «En urban oase» med «Sol hele dagen», samt være direkte «Barnevennlig og idyllisk.»

Les også: «Jeg har ikke hatt sex på over 500 dager»

Baard er nær to meter lang. Hodet er «Plassert høyt, ligger fritt med storslagen utsikt.»

Magen er «Påkostet», «Pent opparbeidet», «Svært innbydende», har en «Sentral beliggenhet» og er til tider «Herskapelig.»

Kroppen er «Horisontaldelt.» Der ryggen slutter vil man finne en «Fantastisk endeløsning over fire plan med høy standard.»

Det er dessuten «Separat kjellerinngang.» På motsatt side, i skrittet, finner du en «Stille og sentral beliggenhet», og et «Sjarmerende oppussingsobjekt.»

Dette området er særlig «Oppvarmet om vinteren» (Jeg bruker superundertøy). «Uten gjenboere.» «Ingen forkjøpsrett.» «Først til mølla.»

Alt i alt vil jeg si at jeg er «Moderne, tiltalende og romslig», med «God takhøyde.»

Ofte kan vi snakke om «Havutsikt» (noen ganger også elver eller små fiskevann). Jeg kan dog ikke tilby «Alle fasiliteter», men det går «Buss i de fleste retninger.»

Har «Tilgang på grøntarealer.»

Omkostninger: Minimale.

Byggeår: 1962.

Nå kom jeg akkurat på noe lurt.

Er det noen som vet hvor man kan få kjøpt slike visningsskilt som eiendomsmeglere bruker? Slike med pil på.

De kan settes ute i gangen på jobben med bilde av meg.