Se hele podkasten Stavrum & Eikeland med Sindre Finnes her:

Sindre Finnes er bedre kjent som mannen til Erna Solberg, vår tidligere statsminister gjennom åtte år. Til høsten kommer han med boken, «Ved Ernas side», hvor han lover; «oppsiktsvekkende opplysninger om noen av de største politiske skandalene og maktkampene de siste årene». Han kjører imidlertid i gang hele bøtteballeten med avsløringer når han besøker Stavrum & Eikeland.

- Det er ingen av Ernas rådgivere som er mine gode venner, sier Finnes til Stavrum & Eikeland.

Det er ingen tvil om at en ektefelle til en statsminister har mye indirekte makt. Finnes avslører hos Stavrum & Eikeland at det er temmelig viktige tema som Erna luftet med ham, da hun var statsminister.

- Det er ting det er vanskelig å diskutere med andre. Da kan det ofte være greit å lufte seg med noen som er habile, sier Finnes.

Se her: - Da ble Erna så sint, styrke 10 – Det var høyt lydnivå

Å være politiker har ikke blitt lettere de siste årene. Etter sosiale mediers inntog, er en politiker utsatt for offentligheten 24/7. På 17. mai ble Erna med på over 400 selfier med ivrige bergensere!

- Folk er frimodige. Det er stort sett hyggelig. Før diskuterte man mer politikk, nå har selfiene overtatt, sier Finnes.

Det er en svært ufiltrert Finnes som snakker åpent om blant annet Ernas politiske motstandere og hvem som irriterer ham mest. Selv biskopene får gjennomgå, han forteller hvilket online-spill Erna avreagerer med - og vi snakker ikke om Candy Crush - om hvor sint Erna virkelig ble etter hans famøse Twitter-meldinger i 2013. Og ikke minst hva som gjør Erna spesiell som kone.

Se her: Candy Crush er ut – dette spiller Erna nå!